LV RU

Blogs

11 Mobilās aplikācijas skolēna izglītošanai

18/08/2017

 

Šis ir laiks, kad vismaz vienam ģimenē ir viedtālrunis vai planšetdators. Šīs ierīces var izmantot ne tikai ikdienas funkcijām, izklaidēm un saziņai, bet arī lai bērnus izglītotu.

Ja ikdienas ritmā ir nepieciešams bērnu “piesēdināt” pie mobilās ierīces, tad vecākiem ir labāk izmantot Lietotnes, kuras paredzētas skolēna izglītošanai un radošuma izpausmēm. Šīs vienpadsmit Android un Apple lietotnes ir TEHNOdraugu īpaši piemeklētas. Tās patiks dažāda vecuma bērniem, un būs lielisks laika pavadīšanas veids, mācoties ar bērniem:

 

1. Gudrinieks
10,000 - 50,000 reizes lejupielādēta

Matemātikas uzdevumi pirmsskolas, kā arī pirmo un otro klašu skolēniem. Iespējams zīmēt, rēķināt un atpazīt formas, krāsas, ciparus un skaitļus. Attīsta loģisko domāšanu.

Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm.

2. Lociņš
5,000 - 10,000 reizes lejupielādēta

Iespēja vingrināties latviešu valodas darbības vārdu locīšanā, savienot teikuma daļas, salikt teikumu no dotajām vārdformām u.t.t. Vingrinājumos izmantoti vairāk nekā 180 latviešu valodas darbības vārdi.

Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm.

3. Kas, Kas, Ko?
50,000 - 100,000 reizes lejupielādēta

“Trivia” stila spēle ar vairāk nekā 1000 jautājumiem par latviešu un starptautiskām tēmām, sešās kategorijās - valoda, etnogrāfija, vēsture, ģeogrāfija, literatūra un sports. Patiks, kā jaunākiem, tā vecākiem bērniem. Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm.

4. Pasakas
50,000 - 100,000 reizes lejupielādēta

100 dažādas audio pasakas latviešu valodā. Pasakas  ir īpaši interesanti klausīties, jo ir ierunājuši Andrejs Volmārs, Baiba Sipeniece-Gavare, Juris Šteinbergs, Elmārs Tannis, Aija Kinca un daudzi citi. Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm.

Vēl kā interesantu pasaku aplikāciju TEHNOdraugi iesaka  - LMT Audio Pasakas.

5. Ābece HD
10,000 - 50,000 reizes lejupielādēta

Latviešu ābeces aplikācija pirmsskolas vecuma bērniem. Bērnam ir iespēja iemācīties, kā pareizi izrunāt katru burtu, kā arī iemācīties burtam saistītos vārdus. Aplikācija ir papildināta ar krāsainam, interesantām ilustrācijām, kas bērnam noteikti patiks.

Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm. Aplikācijas pilno versiju ir iespējams iegādāties par 2 EUR.

6. Vilks un 7 kazlēni
 

Interaktīva Brāļu Grimmu audio pasaka bērniem “Vilks un septiņi kazlēni” latviešu valodā. Bezmaksas lietotne Apple ierīcēm.

7. Trīs siventiņi un vilks

Interaktīva audio pasaka bērniem latviešu valodā - “Trīs siventiņi un vilks. Iespējams lejupielādēt bezmaksas uz Apple ierīcēm.

8. Latvian verbs

Iespēja apgūt latviešu valodas darbība vārdu formas un locījumus. Atšķirt pirmās, otrās un trešās konjugācijas darbības vārdus. Aplikācija pieejama latviešu un angļu valodā. Īpaši noderīga skolēniem mācībās. Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm.

9. Fish School HD

Māca apzīmējumus, ciparus, formas, krāsas un daudz ko citu. Uzdevumi tiek attēloti ar zivīm. Lietotne angļu valodā. Bezmaksas lietotne Apple ierīcēm.

10. Mr. Bear Driver

Mistera Bīna Lācītis “Teddy” ir šoferis, kuram savā autobusā ir jāuzņem pasažieri. Par katru laikā aizvesto pasažieri iegūsti naudiņu, par ko iegādāties lielāku autobusu. Lietotne ir latviešu valodā. Bezmaksas aplikācija Apple ierīcēm.

11. Kaspersky Safe Kids

Kaut arī pašas viedierīces var iestatīt Vecāku režīmā, Kaspersky ir izstrādājis papildus palīgu, kas palīdz kontrolēt viedierīcēs interneta piekļuvi, lietotņu lietošanas biežumu un laiku. Bezmaksas lietotne Android un Apple ierīcēm.

Ir iespējams iekādāties arī Premium licenci, kas sniegs papildus funkcijas - atrašanās vietas noteikšanu, redzēt sociālo portālu aktivitātes un skatīt analīzi. Tā ļauj redzēt un analizēt zvanus un SMS (tikai Android leitotājiem); saņemt paziņojumus savā telefonā, ja tiek pārkāpti noteikumi.

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.