LV RU

Blogs

Kā noformēt līzingu?

26/09/2017

TEHNOdraugi ir parūpējušies par to, lai preču iegāde mūsu interneta veikalā būtu vienkārša, ātra un pieejama katram. Tādēļ sadarbojoties ar līzinga kompānijām, piedāvājam Tev iegadāties preces uz nomaksu, kas ir ātrs un viegls process. Aizpildi anketu un mūsu TEHNOdraugi parūpēsies par pārējo!

Lai noformētu līzingu Tev ir jābut sasniegušam vismaz 18 gadu vecumu. Ja esi “melnajā sarakstā” (sabojāta kredītvēsture) vai arī Tev ir invaliditātes pensija, tas nenozīmē, ka preci nevarēsi iegādāties uz nomaksu, jo katru pieteikumu līzinga kompānijas izskata atsevišķi un individuāli izvērtē iespēju to piešķirt. Jebkura persona, veicot pasūtījumu, var izvēlēties apmaksas veidu “līzings” un noformēt pirkumu, ja pat lietotājs nav reģistrējies.

Noformēšanas etapi:

  • Izvēlies preci, kuru vēlies iegādāties līzingā (vai vairākas) un ieliec to grozā. Svarīgi, lai kopējā pirkuma summa būtu vismaz 70 EUR.
  • Izvēlies piegādes viedu: ar kurjera piegādi vai saņemot pasūtījumu Tehnoland veikalā. Gadījumā, ja kā piegādes metode izvēlēts cits piegādes veids - līzingu nav iespējams noformēt!
  • Izvēlies līzingu kā apmaksas veidu un līzinga kompāniju, uz kuru vēlies nosūtīt pieteikumu.
  • Aizpildi anketu* un apstiprini savu pasūtījumu. Līzinga kompānija sniegs atbildi 1-2 dienu laikā veikalam un mēs Tev dosim informāciju par līzinga kompānijas lēmumu.

*Noformējot pasūtījumu, Tev būs nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu attiecīgi izvēlētajai līzinga kompānijai. Aizpildot anketu ir jānorāda informācija par pieteicēju (vārds, uzvārds, personads kods, tālrunis), atsevišķā gadījumā kontaktpersona prombūtnes laikā, adrese, darba vieta, kā arī ienākumi un izdevumi, kur jānorāda neto darba alga un ikmēneša kredīta maksājumi, ja tādi ir. Tādēļ, lai noformētu līzingu, Tev ir jābūt regulāriem ienākumiem, neskaitot pabalstus, un patstāvīgai darba vietai (ja Tev ir bezdarbnieka statuss, preci iegādāties uz nomaksu nevarēsi).

Lai pārliecinātos, ka pieteikums ir nosūtīts un viss ir izdarīts pareizi, aizpildot pieteikuma vēstuli, Tu varat sazināties ar TEHNOdraugiem, sūtot ziņas uz e-pasta adresi, rakstot mums online čatā vai zvanot pa tālruni, kas norādīts mūsu mājas lapā.
Ja lizinga kompānija ir devusi pozitīvu atbildi, Tava prece 2-3 darba dienu laikā Tiks nogādāta Tev (no līzinga kompānijas atbildes sniegšanas brīža). Saņemt savu preci var tā persona, uz kuras vārda tika sūtīts pieteikums, jo dokumentus (līgumu, maksājuma grafiku u.tml.) paraksta persona, kurai ir piešķirts līzings. Neviens cits nav tiesīgs parakstīt līzinga dokumentus, kā arī saņemt preci interneta veikalā. Ikmēneša maksājumus vari veikt caur savu internetbanku (visi rekvizīti ir norāditi līzinga līgumā) vai arī Latvijas Pasta filiālēs, taču naudas parskaitijums var ilgt līdz pat 5 darba dienām. Šis faktors ir jāņem vērā, lai līzinga māksājumi tiktu veikti laicīgi.

Pirms līzinga izmantošanas, ir iespējams noskaidrot arī aptuvenās izmaksas ar līzinga kalkulatora palīdzību, taču ņem vērā, ka veiktajiem aprēķiniem ir tikai informatīva nozīme un kalkulatorā norādītie dati var atšķirties no gala aprēķiniem.

 

Tehnoland piedāvātās līzinga kompānijas

 

Lai nodrošinātu vēl ērtāku iepirkšanos, mēs, sadarbojoties ar līzinga kompānijām InCREDIT Group, Aizdevums.lv un Best Līzings, piedāvājam saviem klientiem iegādāties preces uz nomaksu.

Best Līzings

SIA "BEST LĪZINGS" piedāvā līzinga pakalpojumus patēriņu preču iegādei fiziskām un juridiskām personām.

  • Līzings līdz 4500 EUR;
  • Līzings fiziskām personām no 18 līdz 75 gadu vecumam;
  • Līzings bez pirmās iemaksas (precēm vai pakalpojumiem virs 1400 EUR, obligāta 10% pirmā iemaksa);
  • Pirmais līzinga maksājums no nākamā mēneša;

Līzings tiek formēts pie SIA BEST LĪZINGS preču un pakalpojumu partneriem (veikalos, tirdzniecības vietās) visā Latvijā; Pēc kreditēšanas līguma parakstīšanas, partneris izsniedz Jums preci. Līzingu var nomaksāt ātrāk, nemaksājot procentus par neizmantoto aizdevuma periodu. Kreditēšanas līgums tiek slēgts latviešu valodā.

Kredīta piemērs: kredīta summa  350,00 EUR, kredīta   likme 20 %,  maksājuma termiņš- 12 mēneši, komisijas maksa 0,00 EUR, kopējā atmaksājamā summa 420,00 EUR, ikmēneša maksājums 350 EUR. GPL 41,28 % (atbilstoši LR MK noteikumiem Nr. 1219).Izvēloties citu aizdevuma atmaksas summu, termiņu un/vai veicot pirmo iemaksu, faktiskais mēneša maksājums un gada procentu likme atšķirsies no piemērā norādītā. Kredītam ar preces summu no 1400 EUR, obligāta 10% pirmā iemaksa.

InCredit Group

SIA "InCredit Group" piedāvā līzinga pakalpojumus patēriņu preču iegādei fiziskām un juridiskām personām.

  • Kredītu var saņemt jebkurš Latvijas Republikas iedzīvotājs
  • Jums jābūt pastāvīgiem ikmēneša ienākumiem
  • Kredīta ņēmēja vecums: no 18 gadiem
  • Kredīta summa: no 70 EUR līdz 5000 EUR
  • Kredīta termiņš: līdz 48 mēnešiem

Līzingu var apmaksāt ātrāk, nomaksājot procentus tikai par izmantotiem mēnešiem. Ir iespēja veikt lielākus ikmēneša maksājumus, lai ietaupītu uz ikmēneša procenta likmēm.

Kredīta piemērs: Pirmā iemaksa – no 0%, kredīta atmaksas termiņš – 12 mēneši. Līguma kontrole – 10% no preces cenas. Preces cena 120 EUR. Ikmēneša maksājums - 11 EUR. Ikmēneša maksājums aprēķināts, pieņemot, ka prece tiek iegādāta bez pirmās iemaksas, kredīta atmaksas termiņš -12 mēneši, līguma kontrole – 12 EUR. Gada procentu likme - 19,53%, aizņēmuma likme gadā - 0%. Kopējā maksājuma summa - 132 EUR.

Aizdevums.lv

Līzinga kompānija SIA “Aizdevums.lv” piedāvā drošus patēriņa kredītus fiziskām un juridiskām personām. Aizdevums.lv, sadarbojoties ar partneru veikaliem, piedāva kredītu preču iegādei (elektropreces, sadzīves tehnika, sporta preces, IT preces utt.)

  • Kredītu var saņemt ikviens Latvijas Republikas iedzīvotājs
  • Kredītu aizņēmējam jābūt sasniegušam 18 gadu vecumu
  • Jābūt regulāriem un pierādāmiem ienākumiem
  • Var ņemt kredītu bez pirmās iemaksas
  • Kredīts pirkumiem pieejams summā sākot no 70 EUR

Kredīta piemērs: Aizdevuma summa 200 EUR , termiņš 12 mēneši, pirmā iemaksa 0 EUR, komisijas maksa par līguma noformēšanu 18 EUR, fiksēta aizņēmuma likme gadā 30%, ikmēneša apkalpošanas maksa 1.10 EUR, GPL 77.68%, kopējā atmaksas summa 261.99 EUR, ikmēneša maksājums 22.10 EUR.


Tehnoland piedāvājumā ik pa laikam parādās īpašais piedāvājums – bezprocentu lizings. Lai saņemtu šī līzinga piedavājumu, seko www.tehnoland.lv lapai, piesakiem jaunumiem un saņem informāciju e-pastā vai seko mums sociālajos tīklos (Facebook, Instagram, Twitter, Google+).

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.