LV RU

Blogs

2018. gada gaidītākie telefoni

02/02/2018

 

2017.gads bija bagāts ar dažādu jaunu viedtālruņu parādīšanos, kas izcēlās gan ar savu dizainu, gan inovācijām. Gaidāms, ka 2018. gads neatšķirsies. Daudzi viedtālruņu ražotāji šogad iepazīstinās mūs ar saviem jaunajiem viedtālruņiem, ar augstas klases funkcijām.

 

  1. 1. Apple iPhone 2018

Ar savu jaunu iPhone modeli Apple iepazīstinās tradicionāli septembrī. Gaidāms, ka jaunais iPhone 2018 būs ar 6.1” collu displeju un 4 GB RAM. Tāpat kā 2017. gada jaunajam iPhone X, 2018.gada viedtālrunim būs OLED displejs. Iespējams jaunais viedtālrunis pāries no nerūsējošā tērauda korpusa atpkaļ uz alumīnija korpusu, tādā veidā samazinot tā cenu, un saglabās sejas-atpazīšanas funkciju. Kaut arī priekšlikumu ir daudz, saistībā ar to, kā varētu izskatīties un, kādas varētu būt jaunās vai atjaunotās viedtālruņa funkcijas, taču to Apple piekritēji uzzinās tikai pavasara sākumā.

 

  1. 2. Samsung Galaxy S9, Note 9

Ja Samsung uzņēmums nemainīs savas tradīcijas, tad jauno flagmani Samsung Galaxy S9 varēs ieraudzīt 2018.gada martā. Pašlaik tiek minētas dažas jaunā viedtālruņa fukcijas un atjauninājumi, kas to atšķirs no iepriekšējiem modeļiem. Ekrāns paliks nemainīgs izmērā, taču korpusa rāmis tiks samazināts, kā rezultātā displeja attiecība pret korpusu palielināsies. Viedtālruņa Super AMOLED displejs būs ar Quad HD+ izsķirtspēju un 5.8” diagonāli.

 

  1. 3. Xiaomi Mi Mix 3

2018.gadā Xiaomi iepazīstinās savus klientus ar Mi Mix 2 pēcteci – Xiaomi Mi Mix 3. Sākotnēji Xiaomi Mi Mix tika izlaists 2016.gada decembrī, otrais modelis Mi Mix 2 tika izlaists 2017 gada oktobrī. Pamatojoties uz šo, jaunā viedtālruņa Xiaomi Mi Mix 3 izlaišanas datums varētu būt 2018.gada septembris/oktobris. Internetā tika nopludinātā fotogrāfijas ar iespējamo viedtālruņa muguras korpusa daļu, kas ļauj minēt kādi būs jaunā Mi Mix 3 jauninājumi. Tiek minēts, ka jaunajā talrunī būs dubultā vertikālā aizmugurejā kamera, kā arī pirkstu nospiedumu skeneris zem tām. Tālruņa stūri būs noapaļoti, salīdzinājumā ar iepriekšējiem Mi Mix modeļiem. Protams, visas iespējamās specifikācijas un dizains nav pamatots uz reāliem faktiem, atkliet tik gaidīt jaunā viedtālruņa parādīšanos.

 

 

  1. 4. Nokia 9

HMD-Global gatavojas izlaist savu jauno augstas klases viedtālruni Nokia 9. Kā tiek runāts, viedtrālrunis tiks aprīkots ar Qualcomm Snapdragon 835 procesoru un 5.3” pilnekrāna displeju, ar malu attiecību 18:9. Gaidāms, ka viedtālrunis darbosies ar Android 8.0 Oreo operētājsistēmu. Paredzams, ka jaunā tālruņa iznākšana gaidāma 2018.gada sākumā.

 

  1. 5. LG G7

Ik gadu LG uzņēmums iepazīstina klientus ar jaunu modeli no G sērijas, un ar katru gadu ar vien vairāk cilvēku to gaida. 2017.gadā tika laists klajā LG G6 modelis, kas sevi labi pierādīja, taču uzreiz pēc tās iznākšanas, LG fani sāka vairāk interesēties par nākamo viedtālruņa modeli – LG G7. Pašlaik nav oficiālas informācijas par jaunā modeļa speicikācijām, un var tikai izteikt priekšlikumus, balstoties uz iepriekšējo praksi. Viedtālrunis tiks aprīkos ar jaunu procesoru, palielinās atmiņas apjomu un aprīkos ar labākas izšķirtspējas kameru.

 

 

 

  1. 6. Huawei P11

2017.gads uzņēmumam Huawei ir bijis bagāts, ļaujot iepazīt ar tādiem jauniem viedtālruņu modeļiem, kā P10, P10 Plus, Mate 10 un Mate 10 Pro. Nākamais, 2018. gads, solās būt tik pat bagāts, Huawei iepazīstinās savus klientus ar jauno viedtālruni Huawei P11. Paredzamais viedtālruņa iznākšanas laiks ir februāris/marts. Viedtālrunis būs kompakts, bet tajā pašā laikā ar izstieptu un lielu displeju, ar minimizētu rami apkārt. Palielināsies arī tā iekšēja atmiņa un uzlabosies kamera.

 

 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.