LV RU

Blogs

Akcijas un īpašie piedāvājumi interneta veikalā tehnoland.lv

18/01/2018

 

Būdams “otrā pusē” esi pamanījis ,ka gandrīz visi interneta veikali Latvijā un pasaulē ir salīdzinoši radoši savās e-komercijas stratēģijās. Latvijā, tomēr, biežāk saskaramies ar tādiem saukļiem kā “Pasteidzies, noliktavas tīrīšana”, savās e-pastakstītēs un sabiedriskā transporta pieturās. Tehnoland.lv ir viens no retajiem interneta veikaliem, kas pozicionē sevī kā “bez atlaižu” interneta veikalu. Katru nedēļu piedāvājot saviem klientiem īpaši pārdomātus speciālos piedāvājumus, parasti ar kādu pamatojumu vai aizraujošu stāstu. Jāmin, ka par spīti, savai politikai, rezi mēnesī TEHNOdraugi sniedz saviem draugiem atlaižu kodus ar atlaidi konkrētam preču grupām vai bezmaksas piegadi uz mājām. Šos piedāvājumus, parasti, publicējam sociālajos tīklos, tādos kā facebook.com un instagram.com. Mēs smagi strādājam pie tā, lai www.tehnoland.lv sastaptu godīgu un labu cenu bez apmāna, jo mums klients ir draugs un iepirkšanās interneta veikalā ir kas vairāk kā “pirkums viena klikšķa attālumā” – mums tā ir draudzība.

 

Laimīgās stundas jeb medības

Šī akcija veikalā norit katru mēnesi. Par tās datumu paziņojam sociālajos tīklos un e-pasta izsūtnēs (pierakstīties jaunumiem vari šeit). Drugiem nemelojam, laicīgi paziņojam datumu un laiku, kurā www.tehnoland.lv var nopirkt 5 preces par  1 eur. Šīm precēm pārdošanas cena bez akcijas ir augstāka un tā ir lieliska iespēja iegūt sen kāroto preci par ļoti draudzīgu cenu – 1eur !  Lai atvieglotu medības, var saņemt mājienu par vienu no 12 preču kategorijām , kurās atradīsies kāda no “laimīgajām precēm”. Spēles noteikumi ir vienkārši – kurš pirmais atrod un noformē pirkumu tas arī saņem šo preci. Informācija par nākošajām medībām ir šeit.  Pievienojies!

Preces mīnusā

“Preces mīnusā” nav noteiktu datumu un sistēmātikas. Šī akcija tiek aktivizētā, kad Tehnoland noliktavā, Dzelzavas ielā 70, ir sakrājušās pietiekami daudz preces, kurām īpašnieki nav ieradušies pakaļ un atgriezuši tās atpakaļ. Šīs preces pārdodam zem vairumtirdzniecības cenām, piedāvajums ir salīdzinoši plašs, sākot no kosmētikas un beidzot ar augstas klases elektrotehniku. Piedāvājumā ir arī preces ar atvērtiem iepakojumiem. Pirmkārt, tā ir lieliska iespēja iegūt īpašumā preci par zemu cenu, kas būs zemāka nekā tirgus cena, otrkārt šīs preces atrodas veikalā – var ierasties un “aptaustīt” tās uz vietas.

 

Konkurss

Konkursi gandrīz vienmēr tiek organizeti mūsu sociālajos tīklos (sekot mums vari šeit). Tos realizējam katru mēnesi un izlozējam no iPhone līdz velosipēdam. Noteikumi ir ļoti vienkārši, jaizpilda konkursa nosacījumi, kas parasti balstās uz kādu uzdevumu un sekošanu mūsu sociālajiem tīkliem, un jāgaida izloze. Konkursa uzvarētaju izlozējam godīgi, izmantojot “random” sistēmu vai “kaķi maisā”. Balvai pakaļ jāierodas veikalā Dzelzavas ielā 70 un jānofotografējas par piemiņu. Visus konkursa uzvarētājus un informāciju par konkursa noteikumiem mēs apkopojam mūsu blogā.

0% līzings

Īsts 0% līzings veikalā tehnoland.lv tiek nodrošināts sadarbībā ar aizdevums.lv. Ar līzinga nosacījumiem var iepazīties šeit. Nezini, kā noformēt līzingu ? Esam apkopojuši biežāk uzdotos jautājumus un snieguši uz tiem atbildes, ja ar tām nepietiek, sazinies ar mums un mēs noteikti atradīsim atbildes uz Taviem jautājumiem.

Atlaižu kodi

Bez šaubām, ka reģistrēts klients saņem plašāku informāciju un lielāku piedāvajumu klāstu. Tāpēc, ja vēlies saņemt atlaides un būt lietas kursā, kad “pa draugam” ir izdevīgāk, reģistrējies un esi draugs sociālajos tīklos. Atlaižu kods tiek piemēroti konkrētai precei vai preču grupai, tas ir jāievada tam paredzētajā laukā, ieliekot preci grozā.

“Super Sunday”

Runājot par reģistrēto klientu privilēģijām, nevar nepieminēt tādu akciju kā “Super Sunday”, kas norit svētdienās. Jāpiemin, ka akcija netiek veikta katru nedēļu. Reģistrētiem klientiem tik nosūtīts e-pasts ar 3 “super” precēm, kurām ir neticami liela atlaide. Šī akcija strādā ar atlaižu kodu principu, un šie kodi ir pieejami tikai e-pastā un tikai reģistrētiem klientiem. Svarīgi pieminēt, ka piedāvajums ir spekā vienu dienu – svētdienu, tāpēc jabūt īpaši verīgam un jāķer ciet tas, ko sen ir kārojies iegūt savā īpašumā !

 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.