LV RU

Blogs

Tehnoland konkursi un konkursa uzvarētāji

29/11/2017

Kopā siltāk!

Mēs atdosim eļļas radiatoru BEZ MAKSAS! Tev jākļūst par Tehnoland Facebook lapas sekotāju šeit  un jādalās ar šo iespēju, daloties ar šo saiti vai Facebook lapā publicēto konkursa rakstu šeit!

Tātad :

1. Nāc šeit un esi mūsu draugs

2. Dalies ar citiem šeit

Tiklīdz būsi to izdarījis, automātiski piedalies izlozē, kas notiks 22.10.2018..

Mēs, savukārt, publicēsim Mill eļļas radiatora ieguvēju savos sociālajos tīklos, un izvēlēsimies laimīgo godīgā ceļā ar https://www.miniwebtool.com/ !

 

 

Kas ir Mill Oil eļļas radiators? Ja meklējat ko tādu, kas padarīs Jūsu interjeru izteiksmīgu un tajā pašā laikā sniegs jums patīkamu siltu sajūtu ziemas laikā, tad Jums ir nepieciešams jaunās paaudzes eļļas piepildīts radiators no Mill! Mill Oil ir imoderns un novatīvs, ar eļļu piepildīts, radiators. Tam ir elegants dizains un Mill Oil ievērojami palielina siltuma sadalījumu un, nodrošina komfortablu siltu vidi. Turklāt tas nežāvē gaisu.

Skandināvija, kas pazīstama ar savu garo ziemu un vēsu klimatu, dod priekšroku konvekcijas sildīšanai, aukstais gaiss tiek uzkarsēts, jo tas iet caur sildelementu, karstā gaisa daudzums palielinās un ļauj telpā nokļūt jaunā aukstā gaisa plūsmai, efektīvi uzsildot telpu. Mill Oil Premium dod priekšrocības ar konvekcijas sildīšanas principu, pateicoties tā unikālajai slēgtajai konstrukcijai, kas piespiež karsto gaisu pacelties uz augšu ar lielāku ātrumu, tādējādi telpa tiek apsildīta par 29% vairāk , salīdzinot ar tradicionālajiem eļļas pildītajiem radiatoriem.

Lai draudzība kļūst par vērtību!

#giveaway #JoTehnikaIrJamil

*Akcija spēkā no 08.10. līdz 22.10.2018. Persona, kura savā īpašumā saņems Mill zīmola eļļas radiatoru bez maksas, tiks paziņota 22.10. Tehnoland sociālajos tīklos un tiek noteikta ar https://www.miniwebtool.com/  rīka palīdzību. Izlozē var piedalīties izpildot, akcijas ietvaros, noteiktos nosacījumus.

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.