LV RU

Blogs

Kad varēs nopirkt iPhone X un citas jaunās Apple ierīces?

15/09/2017

Kā zināms šogad ir iPhone 10 gadu jubileja, un par godu šim svarīgajam notikumam Apple sagatavoja ne tikai īpašas izmaiņas un uzlabojumus jaunajos Apple viedtālruņos, bet arī iepazīstināja ar Apple Watch Series 3, Apple TV 4K un citiem jaunumiem.

Jauno iOS 11 jauninājumu esošie Apple  lietotāji varēs lejupielādēt jau 19. septembrī.

Kad varēs nopirkt iPhone X?

Jaunais iPhone X ir apveltīts ar revolucināru 5.8 collu Super Retina ekrānu, kas sniegs jaunu un nepārspējamu lietošanas pieredzi. Face ID ir jaunais drošības elements, kas atbloķē viedtālruni, atpazīstot sejas formu. Face ID nolasa vismaz 30000 dažādus sejas punktus un iegaumē tās, līdz ar to neatkarīgi no laika apstākļiem vai ģērbšanās stila, vienmēr varēsi viedtālruni atbloķēt. Īpaši fotomīļiem patiks 12MP DUAL kamera. Kameras aprīkotas ar jaunām tehnoloģijām un efektiem, vēl labākai fotogrāfijas vai video uzņemšanai. 

Lielākais pārsteigums ir bezvadu uzlādēšana, kur tiek izmantoti pasaules standarts Qi (Či). Tas nozīmē, ka pat lielākajās kafejnīcās, bāros, tirdzniecības centros, lidostās kur nodrošina bezvadu telefona uzlādēšanu ir iespējams uzlādēt savu iPhone. Programmatūra iOS 11 sniegs jaunu lietošanas pieredzi, jo sevī iekļauj daudz jaunu iespēju  - https://support.apple.com/lv-lv/ios.

iPhone X būs pieejams no 3.novembra Andorā, Austrālijā, Austrijā, Bahreinā, Beļģijā, Bulgārijā, Kanādā, Ķīnā, Horvātijā, Kiprā, Čehijas Republikā, Dānijā, Igaunijā, Somijā, Francijā, Vācijā, Grieķijā, Grenlandā, Gērnsijā, Honkongā, Ungārijā, Islandā, Indijā, Īrijā, Mana salā, Itālijā, Japānā, Džersijā, Kuveitā, Latvijā, Lihtenšteinā, Lietuvā, Luksemburgā, Maltā, Meksikā, Monako, Nīderlandē, Jaunzēlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālā, Puertoriko, Katarā, Rumānijā, Krievijā, Saūda Arābijā, Singapūrā, Slovākijā, Slovēnijā, Spānijā, Zviedrijā, Šveicē, Taivānā, AAE, Lielbritānijā, ASV un ASV Virdžīnu salās.


TEHNOfakts: Pirmais iPhone tika atklāts Macworld konferencē 2007.gada Janvārī - pēc “The Time Magazine” pirmās paaudzes iPhone tika atzīts par “Gada izgudrojumu”.

Jaunie iPhone 8 un iPhone 8 Plus viedtālruņi

Šogad neiznāca iPhone 7 “s” sērijas viedtālruņi, kā bija iepriekšējiem modeļiem. Tā vietā “Apple” iepazīstināja ar iPhone 8 un iPhone 8 Plus. Jaunajiem viedtālruņiem ir stikla korpuss ar skaisti saplūstošām alumīnija malām. iPhone 8 Plus ir uzlabota 12 MP duālā kamera ar lielāku un ātrāku kameras sensoru, kā arī portreta režīms ar pielāgojamu apgaisomojumu. Līdzīgi kā iPhone X, arī iPhone 8 modeļiem ir A11 procesors ar uzlabotu tehnoloģiju bilžu pastrādei, bezvadu lādēšana, ūdens un putekļu pretestība un iOS 11 operētājsistēma. 

iPhone 8 un iPhone 8 Plus būs pieejams no 22.septembra  Austrālijā, Austrijā, Beļģijā, Kanādā, Ķīnā, Dānijā, Somijā, Francijā, Vācijā, Honkongā, Īrijā, Itālijā, Japānā, Luksemburgā, Meksikā, Nīderlandē, Jaunzēlandē, Norvēģijā, Portugālē, Puertoriko, Singapūrā, Spānijā, Zviedrijā, Šveicē, Taivānā, AAE, Lielbritānijā, ASV un ASV Virdžīnu salās un no 29. septembra Andorā, Bahreinā, Bulgārijā, Horvātijā, Kiprā, Čehijas Republikā, Igaunijā, Grieķijā, Grenlandē, Gērnsijā, Ungārijā, Islandē, Indijā, Menas salā, Izraēlā, Jersijā, Kuveitā, Latvijā, Lihtenšteinā, Lietuvā, Maltā, Monako, Polijā, Katarā, Rumānijā, Krievijā, Saūda Arābijā, Slovākijā un Slovēnijā.

Apple Watch Series 3

Savā prezentācijā “Apple” iepazīstināja arī ar jaunajām Apple Watch viedpulksteņu sērijām, kas paredzētas divās versijās - tikai ar GPS un ar GPS + Cellular datu pāraidi (Cellular modeļu pilnvērtīga darbība ir atkarīga no operatoriem)

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) ir papildināta ar jaunām īpašībām, kas ļauj lietotājam klausīties mūziku un būt sasniedzamam jebkur. Principā jaunais Apple Watch dod iespēju pārvietoties TIKAI ar viedpulksteni - neņemot līdz viedtālruni. Pulkstenis darbosies ar tādu pašu tālruņa numuru, kāds ir lietotāja viedtālrunim, un spēs atbildēt uz zvaniem un īsziņām.

Šis jauno tehnoloģiju sastāvs iekļausies arī Apple Watch Nike+, jaunajā Nike Sport Loop, Apple Watch Hermès un jaunā Apple Watch sērijā keramiski pelēkā krāsā.

Apple Watch Series 3 (GPS) ir papildināta ar jaunām funkcijām, lai lietotājs vienmēr būtu ne tikai sasniedzams, bet arī varētu sekot līdz savām aktivitātēm ar aktivitāšu treneri un klausīties savu mīļāko mūziku. Apple Watch Series 3 (GPS) ir reāli pulksteņi sportam, kas iekļaus arī Apple Watch Nike+ sēriju.

Visi Apple Watch 3 sērijas viedpulksteņi darbosies ātrāk, tiem būs barometriskais altimetrs, WatchOS 4 operētājsistēma un līdz pat 18 stundām ilgs darbības laiks.

Lielākajā daļā pasaules valstu viedpulksteņi parādīsies no 22.septembra līdz 5.oktobrim. Savukārt datums, kad Latvijā Apple Watch Series 3 būs nopērkami - vēl nav zināms. Parasti tas ir nedaudz pēc tam, kad jaunie Apple viedtālruņi ir parādījušies Latvijā.

Apple TV 4K

Jaunais Apple TV 4K ļauj baudīt filmas, seriālus un citas video pārraides jaunā, brīnišķīgā 4K izšķirtspējā un atbalsta HDR. Televizora jaudīgais A10X procesors, kombinācijā ar intuitīvu tvOS operētājsitsēmu un vispasaules video saturu padarīs TV skatīšanos vēl patīkamāku. Apple TV 4K atbalsta ne tikai "HDR10", bet arī "Dolby Vision" standartu, kāds ir pieejams gan "Netflix", gan "Amazon Prime Video" tiešsaistes servisā.

Apple TV 4 būs pieejami tirdzniecībā no 22. septembra.
 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.