LV RU

Blogs

Pieci iemesli mīlēt Apple

28/03/2018

Pieci iemesli mīlēt MacBook Pro ar Touch Bar paneli

MacBook Pro ar Touch Bar paneli un Touch ID pilnībā maina priekšstatu par to, kā strādāt ar portatīvo datoru Mac. Tas ir tik labs, ka 5 iemesli mums šķita par maz, tādēļ izcēlām 6.
 

  1. 1. Tas ir plānāks par MacBook Air, un gandrīz tik pat viegls. MacBook Pro dizains ar Touch Bar paneli un Touch ID funkciju tika veidots no nulles. Salīdziniet to ar MacBook Air - datoru, kas ir pilnībā izmainījis priekšstatu par portatīvismu

2. Laptops ir ļoti jaudīgs. Jā, mēs to izdarījām vēlreiz. Tagad tas ir plānāks, vieglāks un gatavs vissarežģītākajiem darbiem. Grafiskā procesora ātrums ir palielināta par 130%, un flešatmiņa – par 100%. Šie cipari runā paši par sevi.

3. Tam ir labākais displejs starp visiem Mac portatīvajiem datoriem. Displejs ir par 67% spilgtāks un tam ir uzlabota krāsu gamma (P3). Sarkanās un zaļās krāsas toņi pārraida labāk, nekā jebkad agrāk, tādēļ jūsu attēli tiks pāraidīti visaugstākajā kvalitātē.

4. Touch Bar panelis maina visu. Tajā ir instrumenti, kas ir aktuāli pašreizējai darbībai, lai Tu varētu ātri tikt tiem klāt. Tie ir sistemātiski vadības elementi, tādi kā, skaņas un spilgtuma regulēšana, satura skatīšanās un iestatīšanas instrumenti, jūtīgā teksta ievade, emodži un daudzi citi instrumenti.

5. Touch ID tehnoloģija arī darbojas nevainojami uz Mac. Atbloķējiet Mac ar pirksta nospieduma palīdzību. Ātri tieciet klāt pie sistēmas iestatījumiem un piezīmēm, kas aizsargāti ar paroli. Un tas viss ar viena pieskāriena palīdzību.

6. Dators aprīkots ar četriem universāliem portiem. Visi porti apvieno sevī nozares standartu USB-C ar Thunderbolt 3 jaudu, kas ļauj uzlādēt Mac un pieslēgties pie ārējiem diskiem un displejiem, izmantojot jebkuru portu.

 

Pieci iemesli mīlēt iPad + iOS 11

Ar iOS 11 darbs planšetē iPad kļūst maksimāli ērts un efektīvāks. Zemāk aprakstītas 5 iespējas, kuras noteikti piesaistīs pircēju uzmanību šai ierīcei.
 

1. Aplikācija “Faili”. Aplikācija ir iespēja meklēt, kārtot un apskatīt failus no paša iPad, kā arī no iCloud un citiem mākoņu serveriem (piemēram, Box un Dropbox).

2. Pārvilkšanas funkcija. Atverot vairākas lietojumprogrammas, attaisnojas jaunā pārvilkšanas funkcija: pieskarieties tekstam, fotogrāfijai, saitēm vai failiem vienā lietojumprogrammā un, tos noturot, pārveciet uz citu.

3. Jaunās Apple Pencil funkcijas. Uztaisiet ekrānuzņēmumu un pieskarieties tā miniatūrai apakšējā kreisajā stūrī, un ar Apple Pencil palīdzību, ir iespēja nekavējoties uzsākt rediģēšanas darbus, piezīmju veidošanas u.c.

4. Dock panelis. Novelciet uz augšu uz jebkura ekrāna, lai atvērtu Dock paneli. Kreisā paneļa puse ir pilnībā pielāgojama, tajā var pievienot 13 aplikācijas. Labajā pusē ir iespēja redzēt vietnes, kas nesen tika atvērtas iPad, kā arī kas ir atvērtas šajā brīdi uz ierīcēm iPhone un Mac – viena no priekšrocībām, izmantojot vienu ekosistēmas ierīci. 

5. Uzlabotā daudzuzdevumu izpilde. Kad ir atvērta viena lietojumprogramma darbam Slide Over režīmā, atveriem Dock paneli un pārvelciet tajā otru lietojumprogrammu. Lai ieslēgtos Split View režīms, programmu ir nepieciešams pārvilkt uz labo vai kreiso ekrana malu. Jāpiemin, ka abas programmas turpina strādāt.

 

 

Pieci iemesli mīlēt iTunes filmas

iTunes serviss ir pilnībā izmainījis skaņu ieraksta nozari, un tagad to var izmantot ne tikai mūzikas klausīšanai, bet arī filmu skatīšanai. Šeit ir atlasīta izcila filmu kolekcija, kas ir pieejama iOS, Apple TV, Mac un PC ierīcēs. Zemāk ir uzskaitītas 5 priekšrocības “Filmu” sadaļai iTunes programmā, kas noteikti ir jāzin.
 

1. Visi jaunumi jau pieejami šeit. Programmā iTunes Tu vari iznomāt vai iegādāties filmu, kura vēl nav pieejama straumēšanas pakalpojumos. Nav nepieciešams ilgi gaidīt to dienu, kad varēsi noskatīties jauno filmu savās mājās.

2. Speciālais piedāvājums: vienmēr kaut kas jauns. Katru nedēļu tiek izvēlēta viena filma, kuru var iznomāt ar atlaidi. Papildus tam, ir plaša dokumentālo filmu un ārzemju kino kolekcija.

3. Noma: nav obligāti jāskatās tajā pašā dienā. Filma, kas ir iznomāta, ir pieejama 48 stundas uz visām Tavām ierīcēm. Skaties to vairākas reizes, cik vēlies un kur vēlies: mājās, ceļā vai pie darba galda.

4. Nepārtraukta krājumu papildināšana un iknedēļas akcijas. Galvenajā lapā Tu vienmēr atradīsi filmas, kuras var iegādāties vai iznomāt pa īpašu cenu ierobežotā laikā.

5. Izvēle ir plaša. iTunes bibliotēka – tā ir plaša filmu kolekcija, īpaši klasika un kulta filmas.

 

 

Pieci iemesli mīlēt AirPods

AidPods piedavām pilnīgi jaunu skatu uz bezvadu austiņām. Pieslēgt un izmantot tās ir pavisam vienkārši. Tu noteikti iemīlēsi tās, un tam ir pieci iemesli, kuri palīdzēs Tev sākt sarunu par to, kā AirPods austiņas maina miejiedarbību ar Apple produktiem.
 

1. AirPods pieslēdzas ļoti ātri. Atver uzlādes kārbiņu, pieskaries ekrānam un AirPods austiņas nekavējoties izveidos savienojumu ar iPhone, Apple Watch, iPad vai datoru Mac, tas ir iCloud nopelns.

2. 15 minūšu uzlāde pietiek trīs stundu darbam no akumulatora. Ceļā noderēs uzlādēs kārbiņa, kura ļaus pagarināt akumulatora darbības laiku līdz 23 stundām.

3. Lai ieslēgtu Siri, vienkārši jāpieskaras divas reizes pie jebkuras austiņas. Ieslēdz Coldplay, uzgriez skaļumu, izlaid dziesmu, piezvani draugam, pastāsti viņai par AirPods.

4. Ērta pārslēgšanās starp ierīcēm. Uzreiz pēc savienošanās ar iPhone, ir iespēja izmantot austiņas ar Apple Watch. Lai izmantotu austiņas kopā ar iPad vai Mac, vienkārši izvēlies AirPods kā skaņas izvades ierīci. Vairs nav nepieciešams viedot pārus. 

5. Jūsu balss skanēs tik pat labi kā mūzika. AirPods austiņas skaņa ir bagātīga un kvalitatīva. Lietojot mikrofonu, tās filtrē troksni un izceļ balsi. Tādēļ Tu varēsi koncentrēties tikai uz saviem vārdiem un sarunu biedra atbildem.

 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.