LV RU

Blogs

Apple imac 21.5"

13/07/2018

 

Jauns 21.5 collu iMac ar ultra-plānu korpusu, kuram piemīt vēl lielāka produktivitāte ikdienas uzdevumiem. Tas ir stilīgs un tehniski sabalansēts mono bloks ar spilgtu ekrānu un teicamām īpašībām. Jauns atjaunots septītās paaudzes procesors Intel Core, kā arī iebūvēts jaudīgs grafiskais procesors, padara šo datoru par iMac sākuma līmeņa optimālo modeli. Liels un spilgts ekrāns ar LED apgaismojumu ļaus baudīt to izklaides laikā un priecāties par komfortu darba laikā. Failu atvēršanu un saglabāšanu paātrina vēl ātrāks Fusion Drive, un ar Thunderbolt 3 tiek nodrošināts tūlītējs pieslēgums. iMac 21.5 neaizņem daudz vietas uz darba galda un var pilnīgi aizstāt galda datoru.

 

Pārskats:

 

  • Cietais disks līdz 1Tb
  • Ideāli der galdiem ar ierobežotu platību
  • Neticami plāna un pievilcīga konstrukcija no alumīnija un stikla
  • 21.5 collu displejs ar 1920 x 1080 izšķirtspēju un sRGB  krāsu spektru
  • Divkodolu septītās paaudzes procesors Intel Core i5, (Turbo Boost paātrinājums līdz 3.6Gz)sniedz vēl lielāku produktivitāti patērējot mazāk elektroenerģijas.
  • Intel Iris Plus Graphics 640 – integrēta Kaby Lake paaudzes  videokarte, apstiprināta 2017. gada janvārī. Tā sniedz vēl gludākas video un animācijas pārējas.
  • Thunderbolt 3 pārraida četras reizes vairāk datu, kā arī dubulto video caurlaidspēju salīdzinot ar jebkuru citu kabeli. Tas sniedz pieslēgumu ar ātrumu līdz 40Gbit, dubultojot iepriekšējās paaudzes ātrumu. To var izmantot, lai pārsūtītu datus starp datoru un cieto disku, ārējās ierīces un jaudu. Pie Thunderbolt 3 (USB-C) ar kabeļu un adapteru palīdzību var pieslēgt ierīces ar savienotājiem USB, Thunderbolt 2, DVI, VGA, и HDMI.

  • Četras standarta izejas - USB 3, SDXC, Ethernet un savienotājs austiņām, nodrošina nepieciešamās pieslēguma iespējas.
  • Tas pats Magic Keyboard  klaviatūras dizains tagad ir pieejams ar digitālo paneli.  Pārsteidzoši plāna, viegla un izsmalcināta klaviatūra, kurā ir iebūvēts akumulators, atbalsta arī Bluetooth.  Magic Keyboard pēc viena akumulatora uzlādes strādā pietiekoši ilgi. Digitālais panelis ideāli derēs elektroniskām tabulām un finanšu lietojumprogrammām.
  • Fusion Drive – tas ir tehnoloģiju savienojums starp parasto cieto disku (HDD) un cietvielu disku (SSD).  Fusion Drive parādās iMac kā vienīgais, tajā pat laikā biežāk izmantojamie faili pārvietojas uz fleš atmiņu piekļuves paātrināšanai, bet reti izmantojamie – uz cieto disku.

 

Personāls dators Apple iMac 21.5" (MMQA2) SWE

1249.00

Personāls dators Apple iMac 21.5" (MMQA2) RUS

1249.00

Personāls dators Apple iMac 21.5" (MMQA2) INT

1305.29

 

 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.