LV RU

Blogs

Xiaomi Amazfit Pace

17/09/2018

Pagājuši tie laiki, kad vajadzēja izvēlēties nēsāt viedpulksteni vai fitnesa izsekotāju. Mūsdienās var izvēlēties abus vienlaicīgi. Huami, kas ir Xiaomi partneris – tas ir pazīstams nosaukums viedpulksteņu industrijā, un pazīstams tas ir pateicoties Xiaomi Mi Band un Mi Band 2 ražošanai, divu inovatīvu ierīču, fitnesa izsekotāju, ar lieliskiem raksturojumiem. Uzņēmums uzsāka klasisko, premium sporta viedpulksteņu Amazfit līniju, viens no kuriem ir Amazfit Pace.

 

Displejs un ārējais izskats

 

 

Xiaomi Amazfit Pace izmanto apaļo ekrānu, kas ir diezgan droša izvēle, kad vairums citu pulksteņu ir kvadrātveida vai taisnstūrveida. Displejs pārklāts ar triecienizturīgu un pret skrāpējumiem stiklu Gorilla Glass. Korpusa diametrs ir tikai 1.34 collas, tāpēc šie pulksteņi būs piemēroti gan vīrietim, gan sievietei. Siksna izgatavota no mīksta hipoalerģiska silikona, bet pulksteņa rāmis ir keramisks. Aizmugurējais panelis ir izgatavots no plastika. Amazfit Pace ir aprīkots ar transflektīvu displeju. Jūs varat mierīgi lietot tās, atrodoties saulē, neuztraucoties par mirdzumu.

Pulkstenis darbojas tikai pēc aktivizēšanas ar vadības pogu, tāpēc netīša saspaidīšana ir pilnībā izslēgta. Iebūvēto apgaismojumu var konfigurēt aktīvam un neaktīvam režīmam. Tas tiek aktivizēts, veicot dubultklikšķi uz ekrāna vai paceļot  plaukstas locītavu augšā. Tāpat šo funkciju var izslēgt, un pēc tam apgaismojums tiks ieslēgts, nospiežot barošanas pogu, kas atrodas plastmasas korpusā augšējā labajā stūrī. Ar šīs pogas palīdzību var atgriezties galvenajā ekrānā.

 

 

Pulksteņa funkcijas un īpašības

Amazfit Pace ir 1,2 GHz procesors, kā arī 512 MB atmiņas. Bezvadu interfeisus pārstāv Blutooth 4.1 un Wi-Fi, pēdējais ir nepieciešams atjauninājumiem un laika apstākļu datiem. Tāpat tajā ir 4 GB iekšējās atmiņas, no kuras 2 GB tiek izmantoti sistēmā, tāpēc mūzikai atliek nedaudz vairāk par 2 GB. Amazfit Pace strādā uz pašu izstrādātās operētājsistēmas.

Ar viedo pulksteni jūs varat izsekot tādus indikatorus kā temps, ritms, attālums, laiks un vēl daudz vairāk. Iebūvētā mūzikas glabātuve ļaus Jums atbrīvoties treniņu un pastaigas laikā no telefona un atskaņotāja. Kā arī Jūs varat izmantot tādus interfeisus kā kompass, modinātājs, taimeris, hronometrs, sirdsdarbība, laika apstākļi utt.

 

Ar GPS Running Watch palīdzību automātiski tiek atskaitīts dienas izieto soļu daudzums, attālums, sadedzinātas kalorijas un miegs. Tāpat pulksteņos var uzstādīt sporta režīmu ar roku, izvēlnē "Sports":

  • Skriešana
  • Velosipēds
  • Pastaiga kalnos
  • Eliptisks trenažieris
  • Skriešana slēgtā telpā
  • Pastaiga brīvā dabā
  • Iešana
  • Velotrenažieris

 

Aplikācijas priekš Xiaomi Amazfit Pace

Amazfit Watch aplikācija tiek izmantota, lai sinhronizēt pulksteņa datus, ciparnīcu iestatījumus,  paziņojumu konteole, kā arī lietotāja fitnesa profila pielāgošanu.

Visas uzlabotās funkcijas, piemēram, statistiku un detalizētus treniņa datus, var apskatīt Strava pieteikumā. Ar šo pielikumu var izsekot savu aktivitāti, bet dotā programma nesinhronizējās ar citām aplikācijām kas izseko aktivitāti. Tāpēc sākumā Jums nepieciešams sinhronizēt pulksteni ar Amazfit aplikāciju, un pēc tam Jūs atverat Strava aplikāciju, lai apskatītu datus.

Viedpulsteņi Amazfit Pace tāpat sinhronizējās ar Mi Fit aplikāciju, kur atspoguļojas skriešanas grafiki. Tāpat Mi Fit aplikācijā var apvienot Amazfit statistiku ar informāciju no citiem Xiaomi viediem gadžetiem (svariem, pulksteņiem Mi Band).

 

 

Vispārīgie raksturojumi

  • Dizains: apaļš
  • Displejs: 1.4 collas, LCD displejs IPS, ar izšķirtspēju 320x300
  • Korpuss: 46mm x 46mm, polikarbonāts + cirkonija keramika
  • Svars:  53.7 g
  • Procesors: divkodolu procesors 1.2GHz
  • Atmiņa: iebūvētā 4 Gb, operatīvā atmiņa 512 Mb
  • Bluetooth un Wi-fi atbalsts
  • Akumulators: 280 mAh, lietošanas laikā 5 dienas, gaidīšanas režīmā 11 dienas
  • Sensori: PPG sirdsdarbības ātruma sensors, paātrinājuma sensors, žiroskops, ģeomagnētiskais sensors, gaismas sensors

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.