LV RU

Blogs

Apple TV 4K

19/02/2018

Jaunajā Apple TV 4K ar tvOS 11 filmas un TV šovus var skatīties 4K HDR formātā. Spēcīgais A10X Fusion procesors, intuitīvā tvOS interfeiss un labāka satura pieejamība padarīs dzīvojamo istabu par reālu izklaides centru. Televīzijas raidījumi, filmas , sporta programmas, ziņas, mūzika, spēles un lietojumprogrammas sāks “spēlēt” ar jaunām krāsām. Turklāt,  Apple TV 4K ir ideāls lielais ekrāns priekš iPhone un iPad, ar kuru Jūs varat ne tikai skatīties TV jebkurā vieta, bet arī koplietot fotoattēlus, mūziku un daudz ko citu lielajā ekrānā.

Pirmā iepazīšanās

Pārskats

  • Jauda. 32 GB vai 64 GB
  • Jauna spēcīga operatīvā puse. A10X Fusion procesors ar 64 bitu arhitektūru. 32 GB vai 64 GB flash atmiņa, lai uzglabātu lietojumprogrammas, kuras izmanto visa ģimene. Wi-Fi 802.11ac ar MIMO tehnoloģiju; vienlaicīga datu parraide divās joslās ( 2,4 GHz un  5GHz ), Bluetooth bezvadu tehnoloģija 5.0 un Gigabit Ethernet ports.
  • Ar 4K HDR vislabākais saturs. Ar 4K attēlu ekrāna “Home” teksts un viss lietotāja interfeiss izskatās kristāldzidri. Maksa par filmām 4K HDR iTunes lietojumprogrammā neatšķiras no HD filmu cenām.  Bezmaksas filmu atjaunošana HD formātā no iTunes. Populāru pakalpojumu saturs, piemēram, “Netflix” un, drīz, “Amazon Prime Video”, ir pieejams 4K HDR formātā.
  • Ļoti augsta attēla kvalitāte. Pikseļu skaits 4K ir pieaudzis četras reizes, salīdzinot ar HD – attēli un teksts kļuva vēl skaidrāki. Uzlabotā dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija, padara attēlu  spilgtāku, uzlabo krāsas un detaļas. Augstas veiktspējas video mērogošanas sistēma uzlabo HD satura kvalitāti. Attēls televizora ekrāna vienmēr ir ar maksimāli pieejamo izšķirtspēju.
  • App Store priekš Apple TV. Tūkstošiem lietojumporgrammu, kas iedalītas kategorijās, ieskaitot izklaidi, sportu, ziņas, spēles, fitnesu, ceļojumus un daudz ko citu. Jautras spēles visai ģimenei lielajā ekrānā. Izklaides un izglītības programmas bērniem.
  • Papildus liels ekrāns priekš iPhone un iPad. Tūlītēja fotoattēlu un video klipu attēlošana un sihronizācija ar iCloud. AirPlay ļauj Jums parādīt jebkuru saturu no iPhone vai iPad. Vairak nekā 40 miljoni dziemu Apple Music programmā, ieskaitot mūziku un atskaņošanas sarakstus, kas Jums patīk. Visu “HomeKit” ierīču attālināta piekļuve un automatizācija. Lai pārvietotos un meklētu Apple TV,  var izmantot “Control” elementu vai “Apple TV Remote” lietojumpogrammu.

Multimediju atskaņotājs Apple TV 4K 32GB

209.46

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.