LV RU

Blogs

Kā izvēlēties spēļu datorkrēslu?

15/08/2018

 

Komforts – tas ir pirmais, kas Jums nepieciešams, lai pilnīgi gremdētos spēļu atmosfērā. Jūs, laikam, bieži atceraties brīžus no bērnības, kad Jūs un Jūsu draugi stundām spēlējāt “Battle city”. Tajā vecumā reti kurš aizdomājās par to, lai spēli padarīt komfortablu. Jūs haotiski sēdējāt uz grīdas, jo masīvais televizors atradās uz milzīga paliktņa. Tā kā konsoles kabeļu garums nepārsniedza 0.5 metrus, visi dīvāni un krēsli, kas stāvēja diezgan tālu no televizora, nebija vajadzīgi, un geimeri sēdēja dažādās vietās. Ar laiku masīvie televizori tika aizvietoti ar plāniem plazmas paneļiem, un spēļu konsoles kļuva bezvadu- dīvana attālums no televizora vairs nav problēma. Komforts kļuva par neatņemamo spēļu daļu pat vis vienkāršākiem geimeriem.

                               

 

 

 

Kāpēc Jums nepieciešams spēļu datorkrēsls?

Vairums cilvēku ignorē spēļu krēsla pirkumu, uzskatot, ka tas nav tik svarīgi. Tomēr, jebkurš īstens geimeris pastāstīs Jums, cik svarīgs ir komforts spēles laikā. Tā kā vairums geimeru pavada pie spēles vairākas stundas, spēļu telpa ir atbildīga arī par muguras, kakla, roku un ķermeņa ergonomisko atbalstu kopumā.

Šī ilglaicīgā poza var nopietni ietekmēt cilvēka veselības stāvokli, tik ļoti mēs, geimeri, gremdējamies spēlē, tāpēc komforts un ortopēdiskās īpašības skaitās vissvarīgākās. Ticiet vai nē, labākais spēļu krēsls var pārcelt  Jūsu spēles procesu uz pavisam jauno līmeni. Lielākā daļa ofisa krēslu, kurus Jūs redzat vietējos veikalos, ir uztaisīti no lētiem materiāliem. Atkāpes un aprīkojums ātri iznēsāsies. Un tie ir neērti.

Kam jāpievērš uzmanība izvēloties spēļu datorkrēslu?

  • Komforts

Tad kad Jūs meklējat spēļu krēslu, ergonomikai jābūt Jūsu saraksta augšdaļā. Ergonomiskais krēsls sniegs Jums maksimālu komfortu un mazāku saspringumu uz Jūsu . Pats par sevim saprotams, ka Jums nepieciešams ērts spēļu krēsls! Kurš gribēs ik pēc 10 minūtēm celties, lai pastieptu sāpošu muguru, jo viņu krēsls ir neērts? Pat visdārgākās tehnoloģijas vai materiāli paliek , Papildus komfortam Jūs varat izvēlēties tādu krēslu, kurš tiek ar iebūvētu masāžu un slidinātājiem un, kas atslābina muguru, muskuļus un citas ķermeņa daļas spēles laikā.

  • Laba cenas un kvalitātes paritāte

Pārliecinieties, ka Jūs iegūsiet to, par ko maksājat, un nemaksājiet papildus par tām funkcijām, kuras Jums nav nepieciešamas. Ja Jums jau ir jaudīga skaņas sistēma, tad Jums visdrīzāk nebūs vajadzīgs iebūvēts sabvuferis un dinamikas. Daži krēsli arī ir aprīkoti ar krūzes turētājiem, sānu kabatām, vibrējošiem motoriem, iebūvētu AFM tehnoloģiju un dinamikām, maksimālam interaktīvam spēļu procesam.

  • Pielāgošana

Sākotnēji krēslam ir savi noklusējuma iestatījumi. Daži no vairāk izplātītākiem uzstatījumu variantiem iekļauj augstuma regulēšanu, elastīgi slīpi stūri un noņemamās detaļas, piemēram, roku balsti. Dažu cilvēku kājas nesasniedz līdz grīdai, citi ir spiesti pārāk daudz saliekt ceļus, un dažiem nepatīk roku balsti. Cilvēku nav iespējams iestatīt, atkarībā no labas ierīces, tāpēc , jo vairāk skrūves un detaļas krēslā pieskrūvējas, paceļas vai nolaižas, jo labāk. Pat ja Jums nevajag neko pieskrūvēt vai iestatīt, šīs funkcijas var noderēt Jūsu ģimenes locekļiem vai arī kad Jūsu draugi apmeklē Jūs ar saviem bērniem- geimeriem.

  • Materiāli

Kvalitatīvam spēļu krēslam jākalpo ilgs laiks, bet ja tas ir ražots no nekvalitatīviem materiāliem, tad tas kalpos maz, un Jums pēc tam būs nepieciešams jauns krēsls. Izvēlaties ražotāju, kur norādīts pārklājuma materiāls, apdares materiāls un citas funkcijas. Visam jābūt kvalitatīvam. Mīkstās apdares vietā ar mākslīgo ādu labāk izvēlēties dabīgu ādu ar higroskopiskām īpašībām labākai mitruma absorbcijai, izturībai, nodilumizturībai un ilgderīgumam. Rāmim un pamatnei jābūt izgatavotiem izturīgiem materiāliem, tādiem kā tērauds, maksimālam atbalstam, it īpaši lietotājiem ar smagāku ķermeņa masu. Apdarei jābūt izgatavotai no izturīgiem materiāliem, tādiem kā auksti formētas putas, kas var palikt neskārtas pat pēc ilgstošas lietošanas.

  • Saderība ar papildu sīkrīkiem

Daudzi no tiem, kas ir iegādājušies krēslu, domā par speciālā stenda savai pelei vai pārslēgšanas slēdzim. Lielie ražotāji, tādi kā DXRacer, ir parūpējušies par savu klientu iespējamām vēlmēm un vajadzībām, tāpēc Jūs varēsiet atrast veikalos daudz papildus ierīces. Tomēr kad Jūs nopirksiet Premium klases ādas krēslu, kas nav spēļu, būsiet vīlies, jo visdrīzāk nevarēsiet to .

  • Saderība ar sistēmu

Jums jāpārliecinās, ka krēsls, ko Jūs pērkat, strādās ar jūsu spēļu sistēmu! Par laimi, lielākā daļa spēļu krēslu ar vairākām sistēmām, ieskaitot, PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 u.t.t.

 

 

  • Telpas ekonomija

Ja brīvā vieta jūsu spēļu zonā skaitās problēma, daudzus krēslus var salikt un novākt, kad tie nav nepieciešami. Tāpat ņemiet vērā krēsla un spēļu konsoles izmērus. Jūs taču nevēlaties, nopērkot spēļu krēsli tiešsaistē un uzstādot to, , ka tas ir pārāk liels priekš Jūsu telpām.

  • Jūsu budžets

Tirgū ir tik daudz zīmolu, ar daudzām funkcijām. Jūs noteikti dabūsiet Jūsu sapņu spēļu krēslu, ja , nevis pirmo, kuru redzat. Salīdziniet summu, kuru gatavi iztērēt pamat funkcijām, kas tiek piedāvātas ar spēļu . Ja Jūsu budžets zems, varat padomāt par to, lai Jums būtu pašas galvenās spēļu funkcijas, kas sniedz izturību, ideālu komfortu, atbalstu un uzticamu darbu.

 

Galvenie aspekti, ko nedrīkst laist garām:

  • Ja pērkat klasisko ofisa krēslu ar riteņiem, pārliecinieties, ka tā dizains ir izturīgs. Krusta pretestības stabilitāte skaitās ļoti svarīgs faktors, jo lēta produkta hidrauliskā sistēma var viegli saplīst un nokrist. Riteņus izvēlaties gumijotas, lai izvairītos no skrāpējumiem uz grīdas ( it īpaši gadījumā, ja Jums ir koka grīda), nekaitināsiet arī kaimiņus savus ģimenes locekļus ar kaitinošām slīdošām skaņām, kuras radīsiet.
  • Krēsla apdarei jābūt higroskopiskai, tas nozīmē ka, tai jāabsorbē šķidrums. Intensīvas spēles laikā, sēžot uz mākslīgās ādas, Jums šķitīs, ka esat pielipuši pie krēsla.
  • Jābūt arī galvas balstam, lai sniegtu kakla skriemeļu relaksāciju un paaugstinātu kopējo komforta līmeni. Tas pats ir ar spilveniem apakšējai muguras daļai. Tie, kas ir uz Jūsu dīvāna nederēs, jo daudzi ražotāji izgatavo tos no elastīgiem materiāliem.
  • Izvēloties, ņemiet vērā savus mērķus un vajadzības. Ja Jūs sēžat (vai gandrīz guļat) uz krēsla, tad Jums kontrindicēti mīksti strukturēti krēsli. Jums vairāk piestāvēs tie, kas atbalstīs muguru. Torņveidīgiem spēļu krēsliem, tādiem kā XRocker, jāatrodas tieši ekrāna priekšā, jo nevarēsiet tik vienkārši to pārvietot turp šurp.

 

Dažādi spēļu krēslu veidi

Rocker Gaming Chair: Tas ir tāda veida krēsls, kas stāv tieši uz grīdas bez kājiņām un riteņiem. Spēļu krēsla “rokeru” stils ir L-veidīgs un super ērts. Kas varētu būt labāk, nekā atgāzties atpakaļ un baudīt savu iecienīto spēli? Labākie “rokeru” krēsli pilnīgi aprīkoti ar dažādām funkcijām. Lielākie aprīkoti ar iebūvētu bezvadu sistēmu, stereo izejām RCA, iebūvētām dinamikām un sabvuferiem, apdari no putām ar atmiņas efektu. Pilnvērtīgam spēļu procesam ar draugiem, daži krēsli spēj bezvadu savienoties viens pie otra.

Pedestal Gaming Chair: šie spēļu krēsli ļoti līdzīgi “rokeru” krēsliem, bet tie papildus aprīkoti ar pamatni zem sēdekļa. Ja Jums ir nepieciešamība pagriezties vai sēdēt augstāk no grīdas, tad Jums jāizvēlas krēsls ar pamatni. Tās pašas ‘rokera” krēsla funkcijas un īpašības var atrast spēļu krēslā ar pamatni.

PC Gaming Chair: PC vai datoru spēļu krēsls ir analoģisks ofisa krēsliem vai parastiem datoru krēsliem, bet vairāk paredzēti spēlēm. Ergonomiskās funkcijas, tādas kā jostasvietas spilvens, galvas balsti un ērti rokas balsti. Daži no tiem, tāpat kā spēļu krēsls DXRacer, faktiski uzbūvēti no sacīkšu auto materiāliem un var nolaisties uz 180 grādiem bez apgāšanās. Papildus sānu balsti ļaus Jums spēlēt ar komfortu vairāku stundu garumā.

Racer Gaming Chair: Ja Jūs piedalāties sacīkšu spēlēs, tad Jums obligāti derētu pievērst uzmanību sacīkšu spēļu krēslam. Daži no šiem sacīkšu krēsliem tiek piegādāti ar stūri, pedāļiem un pārnesumu pārslēgšanas sviru īstai sacīkšu pieredzei. Ir tādi krēsli, kas tiek piegādāti tikai ar sēdekli un karkasu, un tad Jūs varat piestiprināt savu stūri. Krēsls regulējās, tāpēc jebkurš cilvēks var aizsniegt līdz pedāļiem un stūrei. Šī tipa augstas klases spēļu datorkrēsli apstīkoti ae īstu sacīkšu auto krēslu!

Bean Bag Chairs for Gaming: Sežammaiss tagad ir ne tikai priekš hipijiem! Daudzi geimeri dod priekšroku gulēšanai sežammaisā savas spēļu konsoles priekšā. Tāpat sežammaiss neaizņem  tik daudz vietas, kas izcili der kopmītnēm, nelieliem dzīvokļiem un spēļu istabām. Vien jāņem vērā, ka nebūs tādas funkcijas, kā iebūvētas dinamikas. Bet, Jūs nevarēsiet iegādāties tik komfortablu krēslu kā sežammaisu!

Silentium PC Gear SR300 Spēļu Krēsls (White)

176.31

Arozzi Milano Spēļu Krēsls (Red)

194.33

SPARCO Gaming chair Vetroresina (Black/Blue)

506.97

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.