LV RU

Blogs

Kāpēc SUHD TV ?

19/02/2018

Kad esat jauna televizora meklējumos, gaidāt “wow” efektu. Un, ņemot vērā visus jaunākos sasniegumus televīzijas tehnoloģijās, izvēle var reizēm būt  apgrūtinoša un milzīga. Ar Quantum dot displeju jaunākie SUHD televizori piedāvā patiesi iespaidīgu skatīšanās pieredzi. Tie kalpo kā vienas pieturvietas izklaides centrs, kas izskatās pārsteidzoši, nodrošinot visu, sākot ar attēla kvalitāti un beidzot ar dizainu.

Quantum dot, Quantum kas?

 

Iespējams, ka attēla kvalitāte ir vissvarīgākais faktors televizora izvēlē, tomēr, lai ātri sakotu strauji mainīgajai displeja tehnoloģijai, tas var būt sarežgīti. Lai padarītu dzīvi vienkāršāku, Samsung piedāvā labāko no attēla kvalitātēm, un tas ir Quantum dot displejs.

Quantum dot displejs apstrādā krāsu visvienkāršākajā līmenī. Bet kas ir Quantum dot displejs, neatkarīgi not tā, ka tas ir vienkārši jauks nosaukums, kā tas ietekmē attēla kvalitāti ?

Vienkārši izsakoties, kvantu punkti, kas ir neticami mazas nano izmēra daļiņas, atkarībā no to izmēra rada dažādas krāsas – mazie punkti ir zili, bet lielāki- sarkani. SUHD televizori izmanto šos mazos punktus kā tīru, baltu gaismas avotu, lai iegūtu precīzākas un spilgtākas krāsas. Šie mazie kvantu punkti ir apvienoti desmit bitu paneļos, lai Jūs varētu saņemt 64 reizes vairāk krāsu variācijas nekā tās var saņemt ar parastajiem televizoru displejiem. Tas nozīmē, ka Qu\antum dot displeja tehnoloģija piedāvā pilnīģu perfektu attēla kvalitāti ar vairākām krāsām: sarkanu, zaļu un melnu.

Bet pietiek par krāsu, parunāsim par kontrastu. Tehniski runājot, HDR tehnoloģija dod mums lielāku kontrastu, tāpēc mūsdienās televizori ir aprīkoti ar HDR tehnoloģiju. Bet Jūs pieļautu milzīgu kļūdu, ja steigsieties secināt, ka visi HDR televizori ir identiski.  Lielāks spilgtuma līmenis norāda uz to, cik spilgts displejs var būt. Un SUHD TV Quantum dot displejā tiek izmantota HDR tehnologija, kas sasniedz maksimumu. Citiem vārdiem sakot, Jums ir vēl lielāks kontrasts, kas vēl vairāk izgaismo spilgtu un tumšāku attēla tumšo daļu, ļaujot redzēt neticamas detaļas, kuras noteikti būtu izlaistas. SUHD televizora Ultra Black tehnoloģija lqabi saglabā šo kontrastu, absorbējot ārējo gaismu, lai izvairītos no atspūlga Jūsu ekrānā. Tas nozīmē, ka varat baudīt visu, ko skatāties, neatkarīgi no Jūsu istabas apgaismojuma.

Citiem vārdiem sakot, SUHD TV Quantum dot displejs vienkārši padara pat mazākās detaļas dzīvas.

 

Papildus attēla kvalitātei

 

 

 

Kad apdomājam jauna televizora iegādi, saprotam, cik svarīgs ir vieds televizors. No šī viedokļa SUHD televizora viedības līmenis, patiesībā, atbilst tā prasībām. SUHD televizors piedāvā ļoti vienkāršu savienojumu ar citām ierīcēm un pakalpojumiem, kas ļauj Jums nekavējoties pārslēgties un piekļūt saturam no dažādiem avotiem no viena punkta- Smart Hub.

Viegla savienojamība ar citām ierīcēm.

Iepriekš Jums bija jāpievienojas straumēšanas lietotnei, jāgaida līdz tā tiks palaista un tikai tad  bija iespēja skatīties. Bet ar SUHD tv Smart Hub Jūs varat vienkārši  izcelt, teiksim, “Amazon” un svaigākā informācija no “Amazon” uzrādīsies informācijas panelī. Skataties to, kas Jums patīk? Nav papildus navigāzijas, Jūs varat atskaņot uzreiz to, kas Jums patīk.  Atskaņojiet savus iecienītākos mirkļus no lielās spēlas ar saviem draugiem. Viegli pārejiet no asa sižeta filmām un romantiskām komēdijām. Spēlējiet jaunākās spēles pat bez spēļu kosnoles. Tas viss no Smart Hub.

Samsung UE55KS7500

1385.21

 

 

SUHD TV dizains

 

Izklaides iespēju diapazons nozīme to, ka ekrānā viegli atradīsiet kaut ko, ko mīlat, bet kā ir ar pašu ekrānu? Televizors bieži vien ir telpas centrs, tādēļ , iegūldot jaunā televizorā, SUHD televizora racionalizētais dizians ir pievilicīgs faktors, jo ir skaidrs, ka tas  būs piemērots jebkurai videi.

Tas ir 360˚ gluds un utra-moderns dizains.

Jaunākie SUHD TV  dizaini ir skaisti un funkcionāli – neticami plāni, ar racionalizētu, tīru dizianu un neierobezotu ekranu. Tas ir 360˚ gluds un utra-moderns dizains. Skaists televizors var uzlabot Jūsu mājas izskatu un papildināt esošās mēbeles.

Apsveriet šos trīs faktorus, kad domājat par jauna televizora iegādi: vai es saņemu labāko attēla kvalitāti? Vai tas man dos iespēju piekļūt saturam, kuru vēlos saņemt savienojuma laikā ar citām ierīcem? Un kā šī jaunā televizora izskatas iekļausies manās mājās? Jūs vēlaties būt pārlieicināts,ka iegūldaties kaut kur, kas sniegs Jums labāko attēla kvalitāti, un dizainu un savienojumu.

 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.