LV RU

Blogs

Thunderbolt3 un USB kabeļi

01/08/2018

Thunderbolt 3 (USB-C) ir visspēcīgākā tehnoloģija savienojumam ar Mac. Tagad var pārsūtīt datus ar ātrumu līdz 40Gbs. Tāpat, var pieslēgt displejus ar augstu izšķirtspēju – līdz diviem 5K displejiem vienlaicīgi ar 15 collu MacBook Pro, vai iMac Pro, kā arī vienu 5K, vai divus 4K displejus vienlaicīgi ar 13 collu MacBook Pro, vai iMac. Neatkarīgi no tā, vai izmanto vienu no Thunderbolt 3 portiem uz MacBook Pro, iMac vai iMac Pro, vai portu USB-C uz MacBook, lietotājs saņem visu nepieciešamo tikai no viena porta. Var uzlādēt savu portatīvo datoru, ātri pārsūtīt datus, kā arī sūtīt video uz displejiem – viss vienlaicīgi ar vienu kabeli. Nav jāatsakās no aksesuāriem, kas jau ir, var arī izmantot jaunus aksesuārus priekš Thunderbolt 3 un USB-C.

 

Thunderbolt 3 aksesuāri

Uzlādē MacBook Pro, atspoguļo augstas izšķirtspējas video, pārsūta datus ar dubulto caurlaidspēju un paātrina grafiskās darba slodzes.

 

                

 

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) Cable (0.8 m)

       Ar Thunderbolt 3 palīdzību var pārsūtīt datus ar ātrumu līdz 40Gbs vai USB 3.1 Gen 2 ar ātrumu līdz 10Gbs, pieslēgt displejus ar DisplayPort palīdzību, vai uzlādēt Mac datoru līdz 100W.

                

 

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter

Pieslēdz novecojušos aksesuārus Thunderbolt, tādus kā datu uzglabāšanas ierīces un Thunderbolt displejus.

 

Belkin Thunderbolt 3 Cable (0.5 m or 2 m)

Ar Thunderbolt 3 un USB 3.1 Gen 2 palīdzību var pārsūtīt datus, pieslēgt displejus ar DisplayPort palīdzību, vai uzlādēt Mac datoru līdz 60W, izmantojot 0.5m kabeli. Ar Thunderbolt 3 un USB 2.0 palīdzību var pārsūtīt datus vai uzlādēt Mac portatīvo datoru līdz 60W ar 2 metru kabeli – visgarākais no visiem pieejamiem Thunderbolt 3 kabeļiem.

LG UltraFine 5K Display

Ar 27 collu 5K displeja palīdzību var redzēt katru detaļu savā saturā, kas arī uzlādē MacBook Pro līdz 85W un tam ir klāt stereo skaļruņi, iebūvētā kamera un mikrofons.

Blackmagic eGPU

Pieslēdziet Blackmagic eGPU pie Mac ar Thunderbolt 3 palīdzību, lai pabeigtu grafiskas darba slodzes, kuras agrāk bija pieejamas tikai galda datoram. Paātriniet profesionālos pielikumus, izveidojiet VR saturu un baudiet super-gludu spēli.

Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD

       Uzlādējiet MacBook Pro un pieslēdziet vienu 5K vai divus 4K displejus, vairākkārtējas
USB 3.0 un Thunderbolt 3 ierīces, Gigabit Ethernet, audio ierīces un citus – tikai ar viena kabeļa palīdzību.

 

USB-C kabeļi

Pieslēdziet ierīces pa taisno pie Mac datora

 

Apple USB-C

Kabelis MacBook uzlādei tiek izmantots ar strāvas adapteri USB-C 30W, 61W USB-C strāvas adapteris 13 collu MacBook Pro uzlādei, vai adapteris USB-C 87W 15 collu MacBook Pro uzlādei. Atbalsta tikai USB 2.0

Apple USB-C to Lightning Cable

Uzlādējiet un sinhronizējiet iOS ierīces, 1m un 2m versijas ir pieejamas.

Belkin USB-C to USB-C Cable (USB 3.1)

Baudiet ātru uzlādi un ātru datu pārsūtīšanu starp Mac datoriem un ierīcēm ar USB-C portiem, vai pieslēdziet USB-C ar DisplayPort palīdzību

Belkin USB-C to Micro-B Cable (USB 3.1)

Baudiet ātru datu pārsūtīšanu starp Mac datoriem un cietiem diskiem vai citām ierīcēm ar Micro-B 3.1 savienotāju, ar USB portu palīdzību.

Belkin USB-A to USB-C Cable (USB 3.1)

Baudiet ātru datu pārsūtīšanu starp Mac datoriem un citām ierīcēm ar USB-C portu, ar USB-A portu palīdzību.

Moshi USB-C to DisplayPort Cable

Pieslēdziet USB-C Mac pie displeja DisplayPort  vai pie displeja Mini DisplayPort, pievienojot adapteri DisplayPort uz Mini DisplayPort, ar 5K izšķirtspēju.

 

Adapteri

Izmantojiet daudzportu adapteri vienlaicīgai pieslēgšanai Mac pie dažādām ierīcēm, izmantojot vienu USB-C portu. Vai izmantojiet vienu portu, lai pieslēgtu ierīci vai koncentratoru, izmantojot jau esošus Jums kabeļus – piemēram, USB-A vai VGA.

 

Apple USB-C to USB Adapter

Pieslēdziet pie Mac USB-C iOS ierīces, fleš datu nesējus, printerus un citas USB-A ierīces.

Belkin USB-C to VGA Adapter

Pieslēdziet pie Mac USB-C porta VGA-displeju un projektoru.

SanDisk Extreme Pro SD UHS-II Card USB-C Reader

Pārsūtiet fotogrāfijas un failus no SD-kartes tieši uz portatīvo datoru Mac.

Belkin USB-C to HDMI Adapter

Pieslēdzat pie Mac porta USB-C HDTV vai HDMI displeju.

Belkin USB-C to Gigabit EthernetAdapter

Pieslēdziet portatīvo datoru Mac pie interneta caur Ethernet

 

              

 

 

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter

Uzlādējiet portatīvo datoru Mac, pieslēdzat HDTV vai HDMI displeju un izmantojiet USB-A ierīci – visu vienlaicīgi.

               

 

 

Apple USB-C VGA Multiport Adapter

Uzlādējiet portatīvo datoru Mac, pieslēdzat VGA-displeju vai projektoru un vienlaicīgi izmantojiet USB-A ierīci.

 

Ārējie cietie diski un fleš datu nesēji

Pievienojiet vairāk atmiņas Mac

G-Technology 1TB G-DRIVE mobile USB-C Portatīvais dati nesējs

Datu rezerves kopēšana un failu pārsūtīšana uz jebkuru Mac, ar ātrumu līdz 130Mbit, ar pievienotajiem kabeļiem USB-C un USB-A. Pieejami 3 krāsās “gold”, “rose gold” un “space gray” ar ietilpību 1Tb.

 

G-Technology 2TB G-DRIVE mobile SSD R-Series Storage

Datu rezerves kopēšana un failu pārsūtīšana ar ātrumu līdz 560Mbit uz jebkuru Mac ar pievienotiem kabeļiem USB-C un USB-A. Ir pieejami ar ietilpību 500Gb, 1Tb un 2Tb.

LaCie Porsche Design USB-C Mobile Hard Drive

Datu rezerves kopēšana un failu pārsūtīšana uz jebkuru Mac ar pievienotiem kabeļiem USB-C un USB-A. Pieejami krāsā “silver” ar ietilpību 1Tb un 4Tb, un krāsā “gold” un “rose gold” ar ietilpību 2Tb.

Fleš datu nesēji

Pievienojiet vairāk atmiņas priekš Mac

SanDisk Ultra Dual Drive USB-C Type-C Store līdz 128Gb datu, un pārsūta failus uz jebkuru Mac caur USB-A vai USB-C portiem.

 

Displeji

Redzēsiet vairāk savu saturu uzreiz

Īpaši plāns LG 4K displejs

Šīs 21,5 collu  platekrāna 4К displejs, ar plašu krāsu gammu, kas arī uzlādē MacBook vai MacBook Pro līdz 60W.

 

Tas ir tas, kas iespējams ar Thunderbolt 3 un USB-C

Pieslēdziet MacBook Pro pie Thunderbolt 3, HDMI vai VGA displeja. Ar Thunderbolt 3 un USB-C, un tādiem displejiem kā LG UltraFine 5K un UltraFine 4K, varēs ar vienu kabeli uzlādēt savu MacBook Pro, pārsūtīt datus un redzēt vairāk satura uz lielā ekrāna ar augstu izšķirtspēju.

Var izmantot HDMI portu uz Apple USB-Digital AV Multiport Adapter, lai pieslēgtu augstas izšķirtspējas monitoru, tajā pat laikā kad izmanto USB-C uzlādei, bet USB-A portu lai pieslēgt klaviatūru un peli, printeri, cieto disku un citas ierīces. Var izmantot  adapterus USB-C Digital AV Multiport Adapter un Apple USB-C VGA Multiport Adapter, lai pieslēgtos HDTVs un projektoram, video un prezentācijas apskatei.

Pieslēdziet vienam kabelim daudz jaudīgus aksesuārus. Tāpēc ka Thunderbolt 3 kontrolē spēku, datus un video, pircējiem nepieciešams tikai viens vienīgais kabelis, visu savu aksesuāru vienlaicīgai pieslēgšanai pie Mac ar dokstaciju Belkin Thunderbolt 3. Dokstacija Thunderbolt 3 var paturēt uzlādētu MacBook Pro līdz 85W, un tam ir visi nepieciešamie porti, lai pieslēgt savu displeju, cietos diskus, uzglabāšanas blokus, Ethernet kabeli, austiņas vai dinamikas un daudz ko citu. Un tāpēc ka Thunderbolt 3 atbalsta ziedlapķēdi,  Thunderbolt 3 dokstacija atbalsta līdz piecām ierīcēm.

 

Uzlādējiet un sinhronizējiet iPhone, iPad, vai iPod

Ar Apple USB-C to Lightning Cable var pieslēgt iPhone, iPad, iPod pie Thunderbolt 3 porta uz sava Mac bez adaptera. Pieslēdziet USB-C ar Lightning Cable ar strāvas adapteri USB-C 30W, lai izmantot ātru iPhone X, iPhone 8 un dažu modeļu iPad Pro uzlādi. Tāpat tie var vienlaicīgi gan uzlādēt, gan sinhronizēt, tāpēc nav jāuztraucas par to, ka akumulators izlādēsies.

Pieslēdziet MacBook vai MacBook Pro pie Ethernet

Var izmantot adapteri Belkin USB-C to Gigabit Ethernet, pieslēgšanai pie Ethernet, vieglākam pārskatam, ātrākai datu pārsūtīšanai, vienmērīgāku video un citu.

Pārsūtiet failus no cita Mac uz MacBook Pro

Ar Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 adaptera palīdzību var pārsūtīt datus no vēl vecāka Mac uz Mac ar Thunderbolt 3, ar ātrumu līdz 20Gbit, tāpēc nav nepieciešams ilgi gaidīt, lai varētu sākt strādāt ar failiem.

 

Kopējiet failus uz cieto disku vai fleš datu nesēju

Nav nepieciešams pirkt jaunu USB-C ārējo cieto disku vai fleš datu nesēju –var pieslēgt tās USB-A piedziņas, kuras jau ir, ar Apple USB-C to USB adaptera palīdzību. Un datori Mac ar portiem Thunderbolt 3 vai USB-C var sniegt strāvu caur adapteri, tāpēc var izmantot vairākus portatīvos USB datu nesējus bez pieslēgšanās pie sienas kontaktligzdas.

Pieslēdziet Mac ar Thunderbolt 3 pie Thunderbolt 3 eGPU

Pateicoties ārējam GPU (eGPU) uz macOS High Sierra atbalstam, var pieslēgt eGPU bloku pie jebkura Mac ar Thunderbolt 3, lai varētu  veikt grafisko darba slodzi, kas agrāk bija pieejami tikai galda datoriem. Blackmagic eGPU jaudīgs, bet kluss, uzlādē MacBook Pro caur Thunderbolt 3 un tam ir iebūvētas izejas/ieejas vienlaicīgai Thunderbolt 3 un VR displeja vadībai.

Pieslēdziet plašu aksesuāru sortimentu

Ar citu ražotāju kabeļu un adapteru palīdzību var pieslēgt datorus Mac pie Thunderbolt 3 vai USB-C pie jebkura veida aksesuāriem – piemēram, viedtālruņiem, troksni nomācošām austiņām, digitālām fotokamerām, ārējiem cietiem diskiem, akumulatoriem u.t.t.

 

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter

78.24

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.