LV RU

Blogs

8 noderīgākie fitnesa aksesuāri mājas treniņam

15/02/2018

Ja esi pieredzējis fitnesa nodarbību apmeklētājs, tad droši vien mums nebūs Tev jāstāsta par to, cik ļoti, fitnesa inventārs var uzlabot treniņa rezultātus. Tas var nebūt primārais vingrošanas laikā, toties, jāpiekrīt, ka iespēja līdzvērtīgi vingrot mājas apstākļos ir Dieva dāvana, ņemot vēra ierobežoto laiku, kas tam ir atvēlēts. Bieži dzirdam, ka vingrošanu mājas apstākļos nevar salīdzināt ar trenažieru zāles iespējām. Mēs, vēlamies lauzt šo mītu, tieši tāpēc esam atlasījuši 8 preces, kas uzlabo treniņu pieredzi mājas apstākļos.

 

1. Boksa maiss

Ja neesi mēģinājis pāris minūtes sist boksa maisu, iespējams, esi palaidis garām labāko kardio treniņu. Ir kaut kas īpašs treniņā ar boksa maisu. Tas lieliski palīdz tikt galā ar ikdienas stresu un uzlabo sirdsdarbību. Vingrinājumi ar boksa maisu neattiecas tikai uz ķermeņa augšējām muskuļu grupām. Tas var būt visa ķermeņa treniņš ar lielu uzsvaru uz tā korpusu. Ja esat labrocis, tad novietojiet kreiso dūri uz priekšu, apsājoties nedaudz uz priekšu, izmantojot gurnus un kājas. Pārliecinaties, ka izmantojat šim treniņa tipam paredžetus cimdus. Kā arī pareizi ir jāietin rokas, kas samazinās roku trumu iegūšanas risku. Lai uzlabotu treniņu lejuplādējiet mobilās lietotnes – taimeri un kardio aplikācijas. Sāciet ar 30-60 sekundēm un tik pat daudz izmantojiet atpūtai. Atkārtojiet līdz sasniedzat 2 minūšu ilgu vingrinājumu.

Marbo MC-W150/45EX

46.79

Marbo MC-W150/45

45.59

Marbo MC-W100/35

24.00
  1.  

  2.  

  1. 2. Svara bumba

Šie “sliktie zēni” ir stingrs papildinājums jebkuram sporta zāles inventāram. Neatkarīgi no pieredzes līmeņa, lielākā daļa cilvēku diezgan viegli spēj iekļaut svara bumbas savā treniņa programmā. Tā kā tās ir daudzfunkcionālas savā pielietošanā.  Tās neaizņem daudz vietas un ērtas mājas treniņiem.

3. Pievilkšanās stienis

Mūsuprāt, pievilkšanās stienis ir viens no visnenovērtētākajiem fitnesa inventāriem. Šo vienkāršo trenažieri var izmantot dažādos veidos un tas ļauj koncentrēties uz dažādām muskuļu grupām. Sākumā var neizdoties veikt vingrinājumus, īpaši, ja roku muskuļi iepriekš nav trenēti. Šādā gadījumā novietojiet apakšā krēslu un veiciet pievielkšanās īsas ar lielām pazuēm.

4. Regulējamas hanteles

Hanteles ir svara celšanas simbols.  Trenažieru zāles nav pilnīga,ja tajā nav atrodamas hanteles. Ja zālē  mēs varam mainīt to svaru pateicoties zāles izmēriem un iespējām, tad mājās jārod risinājums, kas neaizņems daudz vietas. Mājas apstākļos ne visi spēj atļauties aizvietot plauktu ar hantelēm, ar pilnu kilogrammu spektu. Risinājums ir – svara regulējamas hanteles. Sākotnēji, tās var šķist neērtas, bet, kad pie tām pieradīsiet, tās pilnvērtīgi pildīs to funkcijas. Ātra svara maiņa palīdzēs pildīt dažādus vingrinājumus un ātri tiem pielāgoties mājas apstākļos.

5. Pildbumbas

Pildbumbas tikai nesen tika pilnvērtīgi novērtētas. Šie parocīgie rīki spēj vienus no labākajiem kāju treniņiem, kā arī mēģiniet tos izmantot spēka vingrinājumiem.

 

6. Airēšanas trenažieris

Viens no galvenajiem iemesliem,kāpēc airēšanas trenažieri ir iecienīti,ir tā spēja nodarbināt visu ķermeni. Vingrojumu laikā strādā gan apakšējā, gan augšējā ķermeņa daļa. No vienas puses tas ir ļoti labi un , savukārt no otras-  slikti, atkarībā kā uz to skatīties. Labi,jo ar šāda tipa trenažieri tik nodrošināts ļoti efektīvs treniņš ar svīšanu. Slikti, jo , atsķirībā no eliptiskajiem trenažieriem, šeit nevar blēdīties. Tas nozīmē , ka, veicot vingrinājumu ar eliptisko trenažieri, var atpūsties treniņa laikā. piemēram, atlaižot rotkurus un turpinot kustināt kājas. Ar airēšanas trenažieri ir citādāk,nav iespējams veikt darbību ,bez kādas ķermeņa daļas līdzdalības. Šis faktors ir nosacīti “slikts”, atkarībā no tā, kāds ir mērķis vignrinājumu laikā. Jebkurā gadījumā, airēšanas trenažieris ir viens no retajiem tirgū, kurš sniedz iespēju nodarbināt pilnīgi visas muskuļu grupas.

7. Epiletiskais trenažieris

Eliptiskā trenažiera galvenās priekšrocības ir spēja efektīvi dedzināt kalorijas. Pētījumi liecina, ka eliptiskais trenažieris ir efektīvāks instruments svara zaudēšanā nekā alternatīvi trenažieri kā steperis un velo trenažieris. Runājot par kaloriju sadedzināšanu, eliptiskajiem trenažieriem ir pielīdzināmi skrejceliņi. Precīzs kaloriju skaits , kas tieks sadedzināts vingrinājumu laikā ar eliptisko trenažieri ir atkarīgs no vairākiem faktoriem , tostarp, vecuma, dzimuma un pašreizējā fitnesa līmeņa. Viennozīmīgi, šīs grupas trenažieri ir viens no efektīvākajiem instrumentiem, ja mērķis ir zaudēt lieko svaru.

8. Skrejceliņš

Skrejceliņš ir kardio trenažieru grupas trenažieris, kas ļauj veikt tādus vingrinājumus kā iet un skriet iekštelpās. Tiem parasti ir regulējams ātrums un slīpums ( kalnā kāpšanas efekts ). Lielākajai, šo trenažieru, daļai “kalnā kāpšanas funkciju” var noregulēt līdz pat 10  % . Skrejceliņa lente ir mīkstāka nekā asfalts vai betons, tāpēc skriešana uz tā samazina traumu iegūšanu, kas ir raksturīga skrienot pa cietu virsmu kā asfalts. Iesācejējiem, kuriem var mākt uztraukums izstrādājot skriešanas maršrutu un laiku, skrejceliņš  ir piemērots risinājums. Tā kā tas ļauj kontrolēt treniņu laiku un intensitāti skriešanas laikā. Nav nepieciešams gaidīt saullēktu vai plānot savu dienu tā, lai paspētu skriet dienas gaišajā laikā.  

Kettler COACH E

909.90

Kettler SKYLON 2

619.00

NordicTrack Commercial 2450 (ICNETL124716)

1962.33

Sveltus Kettlebell 24 kg

23.41

Kettler Door Bar Basic (white)

19.00

Kettler Medizinball (7371-260)

39.00

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.