LV RU

Blogs

Televizori: Smart TV, Android TV, ieliektie ekrāni vai 4K ?

16/02/2018

Lielākoties katrā mājā televizors ir dzīvojamās istabas centrs, kas darba dienu rītos atdzīvina mājokli un brīvdienu vakaros apvieno ģimeni, lai kopīgi noskatītos jaunāko grāvēju. Tieši tāpēc atrast ĪSTO televizoru ir īpaši svarīgi.

 

SMART TV televizori ir viedtālruņa attālie brālēni, kas TV skatīšanos paceļ pavisam citā līmenī. No klasiskajiem televizoriem SMART TV atšķir iespēja pieslēgties internetam, lai tu varētu baudīt ne tikai esošos TV kanālus, bet arī sērfot internetā, spēlēt spēles un skatīties filmas un seriālus internetā. Lai televizora skatīšanās pieredzi padarītu vēl baudāmāku, (komats) savā SMART TV tu vari izmantot gan interneta pārlūku, gan populārākās lietotnes, ko esi jau iemīļojis savā mobilajā telefonā un datorā.

Samsung UE40KU6172

451.16

 

Ieliektie ekrāni iekaroja tirgu salīdzinoši nesen un to galvenā misija bija nodrošināt "iespaidīgu" pieredzi paplašinot robežas skatīšanās laikā. Līdzīgi kā kinoteātros, kur ir labas un ne tik labas sēdvietas, arī mājās skatoties TV mēs saskaramies ar labāku redzamību un sliktāku. Optimālā pozīcija kvalitatīvai redzamībai ir centrs televizora priekšā. Ražotāji uzstāj, ka izliekta ekrāna televizori atrisina šo problēmu, nodrošinot  lielāku diapazonu kvalitatīvai redzamībai un piedāvājot minimālu trpecveida izkropļojumu salīdzinājumā ar plakanajiem erkāniem.

Samsung UE55KS7500

1385.21

Vienkārši izsakoties, Android TV ir izstrādāts, lai Tu spētu baudīt sava telefona funkcijas televizorā. Tas nenozimē, ka saņemsi zvanus izmantojot televizoru, taču varēsi izmantot navigācijas ērtumu, piekļuvi saviem izklaides kanāliem un lietotnēm , un , vienkārši , baudīt interaktivitāti. Tas viss , lai televizors būtu "gudrs"  un tā interfeiss viegli pārvaldāms. Tas piedāvā balss vadību un ļauj Tev kontrolēt citas Android ierīces,piemēram, Android tālruni un viedpulksteni.

Sony KD-55XE8505

977.75

 

4K, kas pazīstams arī kā Ultra HD un tā izšķirtspēja ir 3840 x 2160 pikseļi. Tas ir četras reizes vairāk nekā 1920 x 1080 pikseļi, ko sastopam Full HD televizorā. Šāda izšķirtspēja ļauj mums saskatīt sīkāk un detalizētāk struktūru. Attēls kļūst vēl skaidrāks.

Sony KD-85XD8505

9300.06

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.