LV RU

Blogs

Merida velo konkurss - noslēdzies!

21/07/2017

Jūlija pirmajās divās nedēļās interneta veikalā Tehnoland.lv norisinājās velo konkurss, kura laikā bija iespējams laimēt jaunu, skaistu Merida kalnu velosipēdu. Lai piedalītos, dalībniekiem bija jāuztaisa asprātīga fotogrāfija ar savu veco divriteni. Cīņa bija patiešām sīva. Taču beigu beigās par Tehnoland.lv favorīti kļuva Sintija Lāce, kura savā īpašumā ieguva jauno Merida kalnu velosipēdu.

Kā radās ideja fotogrāfijai?

Laimesta saņemšanas dienā, mums izdevās nedaudz aprunāties ar Sintiju. Gribējām noskaidrot, kā tad īsti viņai izdevās uzmeistarot šo Benijam Hilam cienīgo foto. 

Kā izrādās Sintija kopā ar savu draudzeni noķēra asprātīgo mirkli tepat Dzegužkalnā, kur meitenes, staigājot pa nelielo parciņu, nolēma, ka ir vienkārši jākāpj kokā. Fotogrāfijas tapa patiešām daudz un gadījās arī nosmērēties ar dubļiem. Taču galu galā tas viss bija tā vērts, jo konkurss tika uzvarēts. Ziņkārīgajiem - nē, Sintijas velosipēds nepalika Dzegužkalna kokā :) 

Kur tiek plānots pirmais velo trips?

Pirmais izbrauciens ar jauno velosipēdu Sintijai, protams, ir no Tehnoland veikala līdz mājam. Taču jau šo sestdien viņa savu jauno Merida velosipēdu iemēģinās tepat Rīgā, velo foto orientēšanās sacensībās - VELOCHECKPOINT.

Otrais Merida velosipēds pēc kārtas

Aprunājoties ar Sintiju, noskaidrojām, ka šis nav viņas pirmais Merida velosipēds. Arī iepriekšējais divritenis viņai bija no Merida, un tas uzticīgi nokalpoja 10 gadus. Sintijas vecajam velosipēdam bija arī tas gods piedalīties konkursā - tas ir redzams Sintijas fotogrāfijā. Tieši tapēc viņai lielu prieku sagādāja tas, ka veco velosipēdu nomainīs viņa jaunākais brālis Merida Crossway 100 velosipēds.

Turpini arī turpmāk sekot līdz Tehnoland jaunumiem mājas lapā, savā e-pasta pastkastītē un sociālajos tīklos!

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.