LV RU

Blogs

Velo-foto orientēšanās sacensības "Apceļo Daugavas lejteci"

17/05/2018



12.maijā startēja velo-foto orientēšanās sacensības, kuru dalībnieki varēs kopīgi apceļot septiņus Latvijas novadus - Ķekavu, Baldoni, Ogri, Ikšķili, Salaspili, Stopiņus un Mārupi. Piedaloties orientēšanās sacensībās, dalībniekiem paveras lieliska iespēja labāk iepazīt savu valsti un tās novadus, arī tādā atraktīvā un interesantā veidā. Apskatīt interesantus apskates un kultūrvēsturiskus objektus, skaistos dabas skatus, pavadīt nedēļas nogali aktīvā atpūtā - to visu sniedz velo-foto orientēšanas pasākums. Sacensībās piedalās kā velo entuziasti, tā arī ģimenes ar bērniem. Bērni līdz 14 gadu vecumam sacensībās drīkst piedalīties tikai vecāku uzraudzībā.


 

Ko nozīmē velo-foto orientēšanās sacencības?

Pirms starta, katrai komandai tiek izsniegts uzdevumu komplets, kura ir attēlu lapa un novada karte ar kontrolpunktiem. Uz attēlu lapas ir bildes, kuras jāatrod kartē atzīmētajos punktos, jātiek līdz šai vietai un jānofotografējas pie tā. Fotogrāfijā ir jābūt redzamam arī komandas dalībniekam. Katrai komandai tiek dotas četras stundas no starta brīža, pa šo laiku, komandai ir jāatrod maksimāli daudz objektu un jāuztaisa bildes. Tā komanda, kura gūs vairāk punktu, t.i. atradīs vairāk objektu, uzvarēs šajās sacensībās. 

Kā Tu vari piedalīties?

Veido savu komandu no 2 līdz 5 cilvēkiem, iesaistot savus draugus, ģimenes locekļus, darba kolēģus un reģistrē savu komandu šeit -> https://goo.gl/gA2Joz. Pasteidzies, jo ilgāk gaidīsi, jo mazāk novadus spēsi nobraukt. :) 

Kas Tev nepieciešams dalībai?

Lai piedalītos velo-foto orientēšanās pasākumā tev noteikti ir jābūt velosipēdam un veloķiverei. Ņemot vērā, ka šīs ir velo-foto orientēšanās sacensības, tad Tavai komandai būs nepieciešams arī fotoaparāts, ar kuru varēsi uzņemt bildes norādītajos kontrolpunktos. 

 

Katrā posmā, t.i. katrā novadā, pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar novadu sarūpētajām balvām, bet velo-foto orientēšanas sacensību noslēguma kopvērtējuma pirmo trīs vietu ieguvēji saņems sacensību sponsoru sarūpētās balvas - Tehnoland dāvanu karte 300 EUR vērtībā, Veloprofs dāvanu karte 150 EUR vērtībā un MySports dāvanu karte 70 EUR vērtībā.
Tāpēc lai saņemtu galveno balvu, svarīgi ir piedalīties vairākos vai visos posmos, jo pirmās trīs vietas dalīs tās komandas, kas saņems visvairāk punktu kopvērtējumā no visiem posmiem! 
Visus jaunumus un svarīgj informāciju par sacensībām, Tu vari uzzināt Daugava.travel un Tehnoland Facebook lapās.

Piesaki savu komandu un piedalies nakamajos posmos!

  • 12.maijs - Ķekava
  • 10. jūnijs - Ikšķile
  • 28.jūlijs - Baldone
  • 4. augusts - Ogre
  • 11. augusts - Stopiņi
  • 15.septembris - Salaspils
  • 22. septembris - Mārupe

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.