LV RU

Blogs

TEHNOdraugi talko dzīvnieku patversmē "Ulubele"

20/04/2018



    
 

Ik gadu Latvijā, tās iedzīvotāji, dodas talkā, lai kopīgiem spēkiem padarītu mūsu valsti par zaļāko un tīrāko vietu pasaulē. Pirmā talka tika sarīkota 2008.gada 13. septembrī pirms Latvijas 90 gadu neatkarības atzīmēšanas svētkiem. Šajā dienā tika organizētas 512 talkošanas vietas, kuras kopā sapulcēja ap 50 tūkstošu talcinieku. Ar katru gadu, talkošana pulcina ar vien vairāk cilvēku un tiek sakoptas daudzas jo daudzas teritorijas. Tagad talkās piedalās dažādas organizācijas, uzņēmumi un sabiedrībā pazīstami cilvēki.

 

 

TEHNOdraugi nelaiž garām iespēju sakopt vidi un jau otro gadu piedalās talkošanā pie mūsu četrkājainajiem draugiem dzīvnieku patversmē Ulubelē. Pērn kopīgiem spēkiem sakopām patversmes teritorijas apkārtni, uzkopām patversmes telpas, mazgājām logus, rakām elektrības kabeļa tranšejas, veidojām patversmes atpūtas zonu, cirtām krūmus un, protams, gājām pastaigās ar suņiem. Pēc kārtīgi padarīta darba mielojāmies ar pusdienām pie ugunskura, kuras pagatavojām turpat.

Arī šogad TEHNOdraugi dosies talkā uz dzīvnieku patversmi, lai sakoptu vidi un apciemotu jaukos četrkājainos draugus. Arī šogad sakopsim dzīvnieku mājas – grābsim lapas patversmes apkārtnē, skaldīsim malku, tīrīsim patversmes teritoriju un iesim pastaiga ar suņiem. Ar Tev ir iespēja piedalīties labajos darbos un palīdzēt dzīvniekiem – nāc uz veikalu Tehnoland, Dzelzavas ielā 70, un atnes gardumus un nepieciešamās lietas mazajiem draugiem (suņu un kaķu konservus, sauso barību, suņu kārumus, kaķu tualetes, suņu pavadas, ēdambļodas, spēļmantiņas, segas, palagus u.c.).

               

 

Lai draudzība kļūst par vērtību!

 

 

 

Saistītie raksti:

Saistītie raksti:

Piegāde

Garantēta ātra piegāde visā Latvijā.

Garantijas

Atgriezīsim naudu, ja nebūsi apmierināts, vai neizpildīsim to, ko solījām.

Drošība

Droši norēķini un garantēta datu drošība veicot norēķinus.